Gemixt

Gemixt haardhout

Op zoek naar gemengd haardhout? 123hout.nl heeft de ideale haardhoutmix voor u samengesteld! Hierbij heeft u de keuze uit pallets haardhout met zachte- en harde houtsoorten.


STOKEN MET GEMIXT HAARDHOUT

Indien u graag met diverse soorten haardhout stookt, hebben wij halve pallets mix, hele pallets mix en netten gemixt haardhout in het assortiment. Hierbij heeft u de keuze uit zachte én harde houtsoorten.
Onze halve- en hele pallets met zachte houtsoorten bevatten elzenhout en berkenhout. Dit hout heeft een zeer gemakkelijke ontbranding. De blokken geven snel warmte af en geven mooie vlammen. De andere mix variant is berken, aangevuld met één of twee harde houtsoorten, zoals eikenhout en essenhout. De hoeveelheden hiervan kunnen variëren. Door middel van deze pallets kunt u harde- en zachte houtsoorten combineren.


KENMERKEN HAARDHOUT MIX

Eikenhout is een harde- en sterke houtsoort die traag brandt. Er wordt veel gestookt met deze houtsoort vanwege het hoge rendement. Dit haardhout zorgt voor een levendig vlammenspel en is geschikt voor grote kachels en haarden. Deze kenmerken gelden ook voor essenhout. Essenhout heeft namelijk ook een optimaal rendement in de middelgrote kachels en haarden.


HAARDHOUT IN NETZAKKEN

Heeft u liever haardhout netzakken? Dat is geen probleem bij 123hout.nl, want gemixt haardhout in netten vindt u ook in ons assortiment. Wij hebben de keuze uit 15 netten, 30 netten en 60 netten met gemixt haardhout. Iedere zak is gevuld met een combinatie van zachte, harde of middelharde houtsoorten. Een netzak is simpel en goed te transporteren en hanteerbaar.
 

WELK OPENHAARDHOUT BESTELT U?

Naast gemengd haardhout kunt u iedere houtsoort ook nog los bestellen. Bekijk hier ons assortiment haardhout. Andere soorten stookhout zijn berken-, essen- en eikenhout. Iedere houtsoort is ovengedroogd en direct klaar om mee te stoken. Bestelt u het haardhout op een werkdag voor 14.00 uur, dan bezorgen wij het al de volgende werkdag! Wij houden onze voorraad goed op peil waardoor wij u het hele jaar door gemixt hout kunnen leveren.

Wilt u weten wel stookhout het beste past bij uw stookgedrag of de grootte van uw kachel of openhaard? 123hout.nl informeert u graag. Met onze jarenlange ervaring en de passie voor hout, weten wij op iedere vraag een passend antwoord. U kunt ons ook bellen, mailen of uw vraag indienen via het contactformulier.