City pallets

City pallets

Woont u in de binnenstad en heeft u een haard of kachel? Dan wilt u vast graag goed ovengedroogd haardhout bestellen! Het leveren van een grote pallet dient met een grote vrachtwagen te gebeuren. En in de binnenstad kan dit een hele uitdaging zijn. Daarom heeft 123hout.nl een nieuw product: de city pallet! Lees snel verder voor meer informatie.


Haardhout leveren in de binnenstad?

De levering van een grote pallet haardhout in de binnenstad kan lastig zijn. Smalle straatjes en eenrichtingsverkeer kunnen ervoor zorgen dat uw woning lastig te bereiken is voor chauffeurs. Bovendien wilt u de pallet niet onbeheerd achterlaten. Grote kans dat de losse blokken haardhout uit de pallet worden meegenomen. Daarom heeft 123hout.nl dé oplossing bedacht. Namelijk 15 netten haardhout, verpakt in een stevige doos! Omdat dit product ideaal is voor levering in de binnenstad, heeft deze de naam ‘city pallet’ gekregen.


Haardhout verpakt in een city pallet

Al onze city pallets bestaan uit 15 netten haardhout naar keuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor berken, maar ook voor essenhout in de city pallet! Welke houtsoort u het fijnste vindt om mee te stoken. De netten worden verpakt in een stevige doos, welke goed wordt dichtgeplakt. Hierdoor kunnen de blokken niet zomaar meegenomen worden. De doos is immers te zwaar om ‘zomaar’ even mee te nemen. Bovendien is het hout afgedekt voor de regen! Wilt u vervolgens zelf het hout in de schuur of garage leggen? De stevige netten zijn voorzien van een lus, waardoor u de blokken zelf heel gemakkelijk kunt verplaatsen. En bestelt u haardvuur accessoires mee? Daar is in de doos ook nog ruimte voor!


Op een schone manier stoken met droog haardhout

Ander pluspunt is dat alle buren ook erg blij met u zullen zijn! Veel mensen denken dat al het hout vervuilend is, maar er is een groot verschil in stoken met nat of droog hout. Natte blokken geven een sissend vuurtje en veel rookontwikkeling. Er komen veel deeltjes vrij die slecht zijn voor uw rookkanaal en het milieu. Echter is dit bij ovengedroogd hout niet het geval! Het is schoon en gedroogd tot het minimale vochtpercentage van minder dan 20%. Hierdoor is er een goede én schone verbranding. De buren, het milieu, uw rookkanaal én u zullen hier erg blij mee zijn!


Leveren van haardhout

De doos wordt geleverd op een kleine pallet. In overleg met de chauffeur wordt deze ergens neergezet. Levering kan plaatsvinden op alle werkdagen, de gewenste leverdag geeft u zelf aan in de winkelwagen. Het enige wat u hoeft te doen, is het plaatsen van de bestelling. Daarna wensen wij u veel stookplezier toe, want u kunt direct beginnen met stoken!