30 netten mix | zacht hout

Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 215.00incl. BTW

Productomschrijving 30 netten mix | zacht hout

30 netten met gemixt openhaard hout bestelt u zeer eenvoudig in onze webshop. De zakken met een gemiddeld gewicht van circa 10 kg zijn bijzonder handig te vervoeren en voor iedereen goed hanteerbaar. Deze netzakken bevatten zachte blokken haardhout, waaronder elzen- en berken haardhout.

ZACHTE HOUTSOORTEN ELZEN- EN BERKENHOUT

Elzen- en berkenhout zijn de zachtst verkrijgbare soorten openhaardhout. Beide varianten heeft een zeer gemakkelijke en snelle ontbranding. Vervolgens geven ze veel warmte en een mooi vlammenspel. Elzenhout wordt ook vaak toegepast in accumulerende kachels, vanwege de snelle warmte-afgifte.

Berkenhout is vooral te herkennen aan de witte schors en dient ook vaak ter decoratie. Laat de schors van het hout een beetje los? Dit is een goed teken! Dit betekent namelijk dat het hout zeer goed gedroogd is. Dit heeft alleen maar voordelen voor het stookproces!

GEGARANDEERD DROOG BRANDHOUT

Het vochtpercentage zit gemiddeld op 15%. Door dit lage percentage haalt u het maximale rendement uit uw haardhout. Het haardhout kunt u direct stoken, wij adviseren het gebruik van aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes of houtwol om uw vuur goed op gang te brengen. Houd er gelieve rekening mee dat de verhoudingen van de soorten haardhout kunnen variëren.
Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 netten mix | zacht hout

Artikelnummer
MIX002
Voordeel
Elzen & berken
Voordeel
Zachte houtsoorten
Voordeel
Gemakkelijke ontbranding
Voordeel
Direct te stoken
Voordeel
Mooie vlam
Ovengedroogd
Bloklengte
circa 25-28 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Aantal
30 netten

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld