Gemixt hout in netten

Gemixt hout in netten

Gemixt hout in netten

123hout.nl heeft een ruim aanbod aan gemixt hout in netten. Het grootste voordeel van haardhout in netten is dat de zakken met hout gemakkelijk te verplaatsen zijn. Iedere keer als er weer een net met haardhout leeg is, pakt u gewoon weer een nieuwe zak van de pallet af.


NETZAKKEN MET OVENGEDROOGD HOUT VOOR HAARD EN KACHEL

Al ons haardhout, ofwel kachelhout, is gekloofd en ovengedroogd en geschikt voor in de open haard, houtkachel of welke warmtebron dan ook. U bespaart daarmee tijd op het zelf kloven en drogen van vers gekapt hout. Dat hebben wij al voor u gedaan.


DIVERSE SOORTEN HAARDHOUT

Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen qua verbranding. Sommige soorten kachelhout, zoals berkenhout, branden beter in een kleinere kachel. Andere soorten branden weer beter in middelgrote en grote haarden. Hardhout is duurder in de aanschaf dan zacht kachelhout, maar brandt langer!


HAARDHOUT IN NETTEN

Qua netzakken heeft u de keuze uit zachte- en harde houtsoorten en uit diverse hoeveelheden. 123hout.nl heeft netten met zachte soorten, elzen- en berken, en netten met een combinatie van houtsoorten, zoals berken- en essen. Wij hebben gemixt haardhout in hoeveelheden van 15, 30, 60 en 72 netten. Een netzak heeft een gewicht van ongeveer tien kilo. Deze netzakken zijn netjes gestapeld op een pallet.

Voor meer informatie over ons gemengde haardhout kunt u ons telefonisch bereiken op 0561-712007.  Wilt u liever mailen? E-mails kunnen naar info@123hout.nl. Of vul online het contactformulier in.