Vuurkorf hout

Vuurkorf hout

Vuurkorf hout

Bij een gezellige zomeravond in de tuin mag een sfeerverhogend vuur niet ontbreken! Voor een levendig vuur in uw vuurkorf is het juiste hout zeer belangrijk. Zo kunt u het beste onbehandeld ‘schoon’ hout gebruiken, zodat er geen nare geuren en giftige rook vrijkomen. U wilt natuurlijk sowieso zo min mogelijk rookvorming veroorzaken. Vuurkorf hout dat nog vochtig is heeft een onvolledige verbranding, waarbij veel rook ontstaat. Al het hout van 123hout.nl is ovengedroogd, zodat u het ‘schoon’ kunt stoken.


VUURKORF HOUT AANSTEKEN

Het is echt niet nodig om een professionele stoker te zijn om een vuur te beginnen in uw vuurkorf. Het juiste hout aansteken maken we voor u een stuk makkelijker met onze ovengedroogde blokken. Wel moet er voldoende lucht bij het vuur kunnen om het op te bouwen. Bij 123hout.nl bestelt u ook eenvoudig accessoires, zoals aanmaakhout en houtkrullen, zodat u het hout in uw vuurkorf gemakkelijk kunt aansteken.


VUURKORF HOUT BERKENHOUT

Alle houtsoorten van 123hout.nl hebben een uitstekende en schone verbranding, waardoor ze allemaal geschikt zijn om buiten te gebruiken. Als vuurkorf hout is vooral berkenhout zeer geschikt, omdat het gemakkelijk ontbrandt. Hierdoor kan zelfs een vuur dat bijna uit is eenvoudig weer opgestookt worden. Bovendien geniet u van een mooi vlammenspel en komen er weinig vonken van het vuur af. Wanneer u voor een gezellige avond met een vuurkorf hout zoekt is berkenhout dus een absolute aanrader!


VUURKORF HOUT KOPEN

Naast berkenhout kunt u voor uw vuurkorf ook andere soorten hout kopen bij 123hout.nl. Zo zijn ook het traag brandende essenhout, eikenhout en beukenhout zeer geschikt voor een sfeervol vuur in de zomeravond. Al deze houtsoorten hebben wij op voorraad. Hierdoor krijgt u uw bestelling snel geleverd, vaak al op de volgende werkdag! Meer informatie over de levering vindt u op onze pagina bezorgen en afhalen van haardhout. Zo kunt u snel en eenvoudig voor een budget prijs vuurkorf hout kopen bij 123hout.nl!