Haardhout in netten

Netten haardhout

Bij 123hout.nl vindt u een ruim aanbod netten met haardhout. Al het hout is ovengedroogd, wat betekent dat het droog genoeg is om direct te kunnen stoken. U heeft hierdoor geen last van spetters, vonken of rook. Oftewel, u geniet van heerlijke warmte en een mooie vlam. Al onze netten met haardhout worden geleverd vanuit eigen beheer, waardoor u kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. Wilt u haardhout in netten bestellen? Dan kan. We zorgen voor een snelle levering!

 

NETZAKKEN HAARDHOUT

In onze webshop profiteert u van een divers aanbod netzakken met haardhout. Zo vindt u bij ons bijna elke houtsoort in netten, zoals:

Bij elke houtsoort wordt duidelijk aangegeven wat de specifieke voordelen zijn, zodat u snel weet welke soort geschikt is voor uw kachel of haard. Heeft u een kleine kachel of haard? Dan raden we u aan te kiezen voor zacht hout, omdat dit sneller ontbrandt en u hierdoor minder blokken nodig heeft voor een aangenaam haardvuur. Wilt u meer tips over onze netzakken met haardhout? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers.

 

NETTEN HAARDHOUT VOORDELEN

We vertellen u graag meer over onze netten met haardhout en de voordelen. Doordat het hout is verzameld in netten, kunt u het gemakkelijk verplaatsen. U kunt 15, 30 of 60 netzakken in één keer bestellen. We bieden u bovendien gemixt haardhout dat ook verkrijgbaar is in 72 netten. Hierbij heeft u de keuze uit zacht of hard hout. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Laat het ons weten. We zijn goed op de hoogte van de voordelen van onze netten met haardhout en de verschillende houtsoorten.

 

NETTEN HAARDHOUT GEDROOGD

Wanneer u netten met gedroogd haardhout koopt bij 123hout.nl, kunt u thuis meteen gaan stoken. Door het kleine vochtpercentage van het hout brandt het zeer goed. Toch raden wij u aan aanmaakblokjes / houtkrullen en aanmaakhout te gebruiken om uw vuur op gang te krijgen. Zeker hardhout is wat moeilijker om aan te steken en kan wel wat extra brandstof (en zuurstof) gebruiken. We leveren onze netten met gedroogd haardhout met een inhoud van 22 liter.

 

NETTEN HAARDHOUT KOPEN

Wist u dat u bij 123hout.nl naast netten met haardhout kopen ook halve of hele pallets met openhaardhout kunt bestellen? Zo ontvangt u in één keer maar liefst 500 tot 800 kg houtblokken. Voor zowel onze netten als pallets geldt: hoe meer u er bestelt, hoe meer u bespaart. U bekijkt onze aantrekkelijke prijzen eenvoudig online. Voor het kopen van onze pallets of netten met haardhout kunt u een account aanmaken of inloggen. We bezorgen uw order gratis!

Veelgestelde vragen

Haardhout in netten is veel gemakkelijker te verplaatsen, omdat het hout bij elkaar verzameld zit in één net. U kunt 15, 30 of 60 netzakken in één keer bestellen. U kunt hierbij kiezen uit hardhout zoals essenhout, eikenhout en beukenhout of zacht hout als, berkenhout en elzenhout. Liever meerdere soorten hout in één net bestellen? Kies dan voor haardhout mix in netverpakking.

Heeft u uw haardhout in netten op een werkdag vóór 14:00 uur besteld? Dan krijgt u het de eerstvolgende werkdag in huis! U kunt ook zelf een bezorgdatum en -plek uitkiezen. Wij bezorgen doordeweeks tussen 08:00 tot 18:00 uur. Wij sturen u van tevoren een e-mail waarin u kunt zien waar uw bestelling op dat moment is. Een half uur tot een uur voor de levering van uw bestelling, zal de chauffeur u bellen. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog geen tijdsindicatie heeft ontvangen.

Doordat het haardhout is verzameld in netten, is het makkelijker voor u om het haardhout te verplaatsen. U kunt het direct stoken en u hoeft niet langer heen en weer te sjouwen met losse blokken hout. Netzakken met haardhout zijn zowel met één soort hout verkrijgbaar als met een haardhout mix. U kunt daarbij kiezen voor zachte houtsoorten, zoals elzenhout en berkenhout. Maar ook voor hardhoutsoorten, zoals essen, eiken en beuken.

Bij 123hout.nl ontvangt u haardhout in netten van hoge kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. We bieden alleen ovengedroogd haardhout wat veel voordelen voor u oplevert. Zo kunt u direct beginnen met stoken. Ook heeft u geen last van spetters, vonken of rook. En misschien wel het belangrijkste: u geniet van een prachtig vlammenspel. Voor kwalitatief haardhout bent u dus bij 123hout.nl aan het juiste adres!