Haardhout

Haardhout

123hout.nl is vernieuwd! Vanwege de privacywetgeving hebben wij alle klantgegevens én klanthistorie echter niet over kunnen zetten. Plaats een bestelling zonder account of maak hier een nieuw account aan.

Haardhout kopen bij 123hout.nl

Via 123hout.nl heeft u hoogwaardig brandhout snel bij u thuisbezorgd! Met slechts een paar klikken bestelt u bij ons uw openhaardhout. Bij ons bent u er zeker van dat u de beste kwaliteit ontvangt voor een scherpe prijs. Bestelt u op werkdagen voor 14:00 uur, dan heeft u de bestelling morgen al in huis!
 

DROOG HAARDHOUT = MOOI HAARDVUUR

Het is belangrijk dat uw haardhout goed droog is als u het gaat stoken. Te vochtig haardhout, dat nog wel eens bij benzinestations en tuincentra verkocht wordt, geeft teveel rookontwikkeling, zal sissen en er is kans dat het hout zal spatten.

Al het openhaardhout van 123hout.nl wordt gedroogd in grote droogkamers. Hierdoor zijn de blokken goed gedroogd en is het direct te stoken. Dit betekent dat u het goed brandt, niet rookt en dat u het maximale rendement uit uw openhaardhout haalt. Het enige dat u hoeft te doen, is heerlijk genieten van een warm haardvuur.
 

STOKEN MET BRANDHOUT

Heeft u een grote kachel of openhaard? Kies dan voor een harde houtsoort zoals eiken, essen en of beuken. Deze harde soorten geven een hoog rendement en een langdurig en rustig haardvuur. Als het zomer wordt en de avonden mogen weer gevuld worden met het stoken van de vuurschaal of buitenhaard, neem dan bijvoorbeeld berkenhout. Een fijne houtsoort die ontzettend makkelijk brandt en een plezierig vlammenspel geeft. Dat maak de avond nog gezelliger!
 

OPENHAARDHOUT GELEVERD VANUIT EIGEN BEHEER

Vanuit onze eigen voorraden zijn wij in staat het gehele jaar door snel te leveren. Hierdoor kunnen wij u voorzien van de beste kwaliteit haardhout. Levering kan plaatsvinden door het hele land, waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Breda. Kies tijdens het bestelproces de gewenste afleverdatum en wij doen de rest.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice! Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0561-712007. E-mails kunnen naar info@123hout.nl. Wij staan graag voor u klaar voor al uw vragen omtrent openhaardhout kopen.