Haardhout bestellen

Haardhout bestellen is het makkelijkst online. U hoeft de deur niet uit en het wordt gewoon bij u thuis afgeleverd. Grootste voordeel is natuurlijk dat u het openhaardhout niet zelf hoeft te vervoeren. Wanneer u een hele pallet hout voor de openhaard bestelt, krijgt u namelijk ongeveer 950 kilo hout geleverd!

Goedkoop openhaardhout

123hout.nl is de beste leverancier van goedkoop openhaardhout. Wij hebben ons ten doel gesteld om het bestellen van haardhout voor u zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt bij ons het beste haardhout bestellen voor de laagste prijs. We leveren snel en gratis. Bovendien is de keuze in houtsoorten groot. In ons assortiment vindt u zacht haardhout, zoals elzenhout, en hard haardhout zoals eikenhout en haagbeuk openhaardhout.

 

Pallets en briketten

U kunt bij 123hout.nl hout bestellen in diverse vormen:

-          Halve of hele pallets essenhout, eikenhout, berkenhout, elzenhout, beukenhout of haagbeuk openhaardhout.

-          Pallets met 72 netzakken hout. Netzakken bevatten 9 kilo haardhout van ieder gewenst soort.

-          Ronde houtbriketten wegen 2 kilo per stuk en geven een schitterend vuur. De vlam is prachtig en de briketten gloeien lang door.

-          RUF briketten zijn extreem compact waardoor het rendement optimaal is. Voor een goed warm vuur dat rustig en langdurig brandt.

Honderd pakken ronde briketten wegen in totaal 1.000 kilo. De RUF briketten wegen 10 kilo per pakket en een eenheid bevat 96 pakken. Dus ook de briketten haardhout kunt u beter online bestellen en aan de deur laten afleveren. Dan hoeft u uw openhaardhout niet zelf te vervoeren en ook niet alleen naar de plek te brengen waar u het hout opslaat.

 

Haardhout bestellen

Bij uw hout kunt u bij ons ook de aanmaakblokjes bestellen. We hebben meerdere soorten; kijk rustig eens rond in onze webshop. De houtsoort van uw keuze kunt u kopen door het in uw winkelmandje te plaatsen. De bestelling wijst zich dan verder vanzelf. Heeft u toch nog vragen, vul dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0561-712007.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates