30 netten mix | hard hout

Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 225.00incl. BTW

Productomschrijving 30 netten mix | hard hout

Deze netten gemixt haardhout bevatten de ideale mix van veelverkochte houtsoorten. Over het algemeen is dit berken- en essenhout of eikenhout. Prachtige houtsoorten die zorgen voor een mooi vlammenspel voor veel plezier en genot. Bestel nu en krijg het snel thuis geleverd!

MIX VAN HAARDHOUT IN NETTEN
De netten bevatten diverse houtsoorten. Dit is een combinatie van zacht- en hard haardhout. Hierdoor kunt u de diverse eigenschappen goed combineren. Doordat het hout in de oven gedroogd wordt, blijven de eigenschappen van heel goed bewaard. Zoals de geur van het hout. Ook is het hout vrij van ongedierte en schimmels. Er is een prima verbranding met een mooi en rustig vlammenspel. Bovendien haalt u het maximale rendement uit het haardhout!

STOKEN MET DROOG OPENHAARDHOUT
Berken heeft een snelle en gemakkelijke ontbranding. Zeer geschikt om de kachel, in combinatie met aanmaakblokjes en aanmaakhout, aan te maken. Eenmaal warm kunt u over op het stoken van essen en/of eiken. Deze pallet mix haardhout is dan ook heel geschikt om de eigenschappen van meerdere houtsoorten te combineren. De verhoudingen en de houtsoorten kunnen echter wel variëren. Hier kunnen wij geen garanties over geven.

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 netten mix | hard hout

Artikelnummer
MIX012
Voordeel
Harde houtsoorten
Voordeel
Direct te stoken
Voordeel
Geleverd vanuit eigen beheer
Voordeel
Mooie vlam
Ovengedroogd
Bloklengte
circa 25-28 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Aantal
30 netten

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld