Gemixt hout in netten

Gemixt hout in netten

Iedereen heeft verschillende redenen om hout te stoken. Door te kiezen voor netten haardhout met een mix van van meerdere houtsoorten, bepaalt u zelf het effect. Houdt u meer van de geur of een mooi vlammenspel, of wilt u vooral op een aangename en geleidelijke manier uw huiskamer verwarmen? U maakt gemakkelijk de keuze die bij uw situatie past door bij 123hout.nl uw mix van verschillende houtsoorten te bestellen. Wij zorgen bovendien voor een snelle levering!


NETZAKKEN HAARDHOUT MIX

Door het compacte formaat met een ruime inhoud van rond de 22 liter zijn de netzakken met onze haardhout mix heel gemakkelijk te verplaatsen. Verder kunt u bij ons kiezen voor diverse ordergroottes van onder andere 15, 30 en 60 stuks. Onze netzakken met een haardhout mix zijn leverbaar in twee varianten: één met zacht hout en één met hard hout. Beschikt u over genoeg ruimte om een flinke voorraad haardhout in te slaan? Dan is het in onze webshop ook mogelijk om complete pallets te bestellen. Daarmee bent u naar verhouding extra voordelig uit!


NETTEN HAARDHOUT MIX SOORTEN

Bij 123hout.nl vindt u netten met een haardhout mix van meerdere soorten hout, namelijk zacht en hard. De zachte variant bestaat uit elzenhout en berkenhout. Beide worden veel gebruikt door beginnende stokers, omdat ze een mooi vlammenspel opleveren. Het hout van de els verspreidt bij de verbranding bovendien een aangename geur. De netten haardhout met een mix van meerdere soorten hardhout zorgen bij het stoken voor een maximaal rendement. Deze zorgen voor een prettige en rustig vlam. Stook de kachel warm met berkenhout en ga daarna over op één van de hardere houtsoorten.


NETTEN HAARDHOUT MIX KOPEN

Wilt u voordelig meerdere netten haardhout mix kopen? Dan bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres. Al ons hout is in speciale droogkamers gedroogd, zodat het direct kan worden gebruikt. Wel adviseren we u om altijd gebruik te maken van aanmaakblokjes, eventueel in combinatie met aanmaakhout. Zo zorgt u ervoor dat het vuur rustig begint te branden. Wilt u niet alleen netten haardhout mix kopen, maar ook netten met haardhout van één soort? In onze webshop heeft u een ruime keuze uit: