15 netten mix | zacht hout

Op werkdagen voor 14.00 besteld = levering volgende dag!
€ 179.00 incl. BTW

Productomschrijving 15 netten mix | zacht hout

15 netzakken met gemengd openhaard hout bestelt u zeer eenvoudig in onze webshop. De zakken zijn bijzonder handig te vervoeren en voor iedereen goed hanteerbaar. Deze netzakken bevatten zachte blokken haardhout, waaronder elzen- en berken haardhout.

ZACHTE HOUTSOORTEN ELZEN- EN BERKENHOUT

Elzen- en berkenhout zijn de zachtst verkrijgbare soorten openhaardhout. Beide varianten heeft een zeer gemakkelijke en snelle ontbranding. Vervolgens geven ze veel warmte en een mooi vlammenspel. Elzenhout wordt ook vaak toegepast in accumulerende kachels, vanwege de snelle warmte-afgifte.

Berkenhout is vooral te herkennen aan de witte schors en dient ook vaak ter decoratie. Laat de schors van het hout een beetje los? Dit is een goed teken! Dit betekent namelijk dat het hout zeer goed gedroogd is. Dit heeft alleen maar voordelen voor het stookproces!

GEGARANDEERD DROOG BRANDHOUT

Het vochtpercentage zit gemiddeld op 15%. Door dit lage percentage haalt u het maximale rendement uit uw haardhout. Het haardhout kunt u direct stoken, wij adviseren het gebruik van aanmaakhoutjes, aanmaakblokjes of houtwol om uw vuur goed op gang te brengen. Houd er gelieve rekening mee dat de verhoudingen van de soorten haardhout kunnen variëren. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem gerust contact met ons op!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 15 netten mix | zacht hout

Artikelnummer
MIX001
Ovengedroogd
Bloklengte
circa 25-28 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Aantal
15 netten
Kenmerk
Elzen- en berkenhout
Kenmerk
Zachte houtsoorten
Kenmerk
Gemakkelijk transport
Kenmerk
Ovengedroogd
Kenmerk
Direct te stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld