Bezorgen/afhalen haardhout

Bezorgen jullie met een palletwagen?

Ja, al onze bestellingen worden bezorgd met behulp van een palletwagen en een bakwagen met laadklep. Met dit materieel kunnen de chauffeurs hem over het algemeen precies op de gewenste plek plaatsen. Dit gebeurt altijd in overleg.

Mocht u grind of een andere onverharde oprit hebben dan adviseren wij u een levering met behulp van een kooiaap, dit is een klein heftruckje achterop de vrachtwagen.      


Bezorgen jullie ook in België en de Waddeneilanden?

Tegen betaling van €25,- bezorgen wij ook in België en Zeeuws-Vlaanderen. De toeslag voor levering op de Waddeneilanden is afhankelijk van uw bestelling. Neem hiervoor gerust contact met ons op.


Is het mogelijk een bezorgafspraak op een specifieke datum te maken?

Ja, het is zeker mogelijk uw voorkeur op te geven voor een leverdatum, u kunt dit aangeven tijdens uw bestelling. In het bestelproces kunt u een specifieke datum aangeven. Wij komen dan op die dag bezorgen, mocht u dit nog willen aanpassen dan kan dat tot de dag voor levering.


Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?

Jazeker kan dat. U kunt na het maken van een afspraak uw bestelling zelf komen ophalen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een hele pallet te zwaar is voor een enkelas aanhanger, neem voor uw eigen veiligheid dus goed materiaal mee. Wij plaatsen de pallet(s) met plezier op uw aanhanger of ander voertuig met behulp van een heftruck.