Beukenhout in netten

Beukenhout in netten

Beukenhout in netten

Ovengedroogd beukenhout in netten bestelt u bij 123hout.nl. Beukenhout staat bekend om zijn hoge rendement. Beukenhout is een harde- en sterke houtsoort. Door de hoge dichtheid heeft het hout een hoge verbrandingswaarde.


STOKEN MET BEUKENHOUT

Beukenhout is een uitstekende oplossing wanneer u lang wilt genieten van het hout. Het beukenhout spettert niet en geeft een schitterend vlammenspel. Doorgaans komt beukenhout het beste tot zijn recht in grote kachels en openhaarden.


DIVERSE SOORTEN HAARDHOUT

Als grootste leverancier van haardhout kunt u bij ons ook alle andere soorten haardhout kopen, zoals eikenhout, essenhout, elzenhout, berkenhout en gemixt haardhout. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Bestelt u voor 14.00 uur via 123hout.nl dan kunnen wij het hout de volgende dag leveren. U bepaalt uiteindelijk zelf op welke dag het haardhout geleverd wordt.


CONTACT MET 123HOUT.NL

Heeft u nog vragen of wilt u meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0561-712007. Stuurt u liever een e-mail? Ons e-mailadres is info@123hout.nl.