Berkenhout

Berkenhout

Eigenschappen berkenhout | 123hout.nl

Berkenhout

Berken openhaardhout bestelt u eenvoudig bij 123hout.nl. Berken openhaardhout behoort tot de meest verkochte houtsoorten van de Benelux. Met zijn bekende witte bast heeft het hout een mooi uiterlijk, dus ook zeer geschikt als decoratie. Haalt u berken haardhout is huis dan bent u verzekerd van een heerlijke geur en een aangename sfeer. Ook voor de beginnende stoker is berken stookhout de meest geschikte houtsoort.


PERFECT GEDROOGD BRANDHOUT

Al het berken stookhout dat wij leveren, is perfect gedroogd. Voor de kleinere houtkachel en openhaard is deze soort bijzonder goed geschikt. Het vuur blijft makkelijk branden indien u er minimaal 2 blokjes brandhout op legt. Houd er rekening mee dat alleen goed ovengedroogd openhaardhout het fijnste stookresultaat geeft. Het sissen en roken van uw haardhout behoren voorgoed tot het verleden.  


STOKEN MET BERKEN HAARDHOUT

Berken haardhout geeft een prachtig vlammenspel en is zeer eenvoudig aan te steken. Vanuit de natuur zit er veel olie opgeslagen in de witte bast en hierdoor vat het brandhout snel vlam. Berkenhout heeft de meest schone verbranding van alle houtsoorten en heeft een prima rendement. Wij adviseren het gebruik van onze aanmaakproducten om uw haardvuur goed op gang te brengen.


BESTEL DIRECT BERKEN OPENHAARDHOUT

Via onze website 123hout.nl kunt snel en gemakkelijk uw haardhout online bestellen. Neemt u eens een kijkje bij de andere houtsoorten zoals eikenhoutessenhoutbeukenhoutelzenhout of gemixt haardhout. Ook andere soorten openhaardhout kunt u eenvoudig bestellen, denkt u hierbij ook aan de aanmaakhoutjes, houtkrullen en de aanmaakblokjes.


CONTACT

Heeft u nog vragen of wilt meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. Mails kunnen naar info@123hout.nl. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007.