Elzenhout

Elzenhout

Eigenschappen elzenhout | 123hout.nl

Elzenhout online bestellen

Elzenhout haardhout online bestellen? 123hout.nl is één van de grootste Nederlandse leveranciers op het gebied van haardhout. Bij ons bestelt u dan ook kwalitatief hoogwaardig elzenhout voor een goede prijs.


Elzenhout als openhaardhout

Elzenhout is hout afkomstig van de Els, een geslacht uit de berkenfamilie. Elzenhout is een zachte houtsoort. Dit zorgt ervoor dat het hout gemakkelijk en snel ontbrandt. Elzenhout is bij uitstek geschikt als openhaard hout voor kleine kachels en haarden. Wij leveren elzenhout in blokken van 26 centimeter. Hierdoor passen de blokken in elke kachel. Ons hout is ovengedroogd en dus direct te gebruiken. Het hout heeft een snelle verbranding en een mooi vlammenspel. Doordat elzenhout snel brandt is het erg geschikt wanneer u vlot warmte en sfeer wilt hebben.
 

Diverse soorten haardhout

Als één van de grootste leveranciers van haardhout kunt u bij ons ook eikenhout, essenhout, beukenhout, elzenhout en berkenhout kopen. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Ook kunt u andere soorten hout zoals briketten bestellen. Heeft u nog vragen of wilt meer inhoudelijke informatie ontvangen, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 0561-712007.