Proefpakket Pini Kay briketten

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket Pini Kay briketten

Dit proefpakket biedt u de ideale gelegenheid om Pini-kay briketten te testen! De blokken branden langzaam op. Echt lang genieten én duurzaam in gebruik!

Proefpakket Pini Kay briketten

Vanwege vele aanvraag van onze klanten, hebben we nu het proefpakket Pini Kay briketten in het assortiment. Dit proefpakket geeft u de gelegenheid om te testen of dit product wat voor u is. Het proefpakket bevat 1 pak met Pini Kay briketten. Elk pak bevat 12 briketten. Ruim voldoende om een avondje te stoken! Houd er rekening mee dat er nog verzendkosten worden berekend bij onze proefpaketten.

STOKEN MET PINI KAY BRIKETTEN

De briketten zijn (onder hoge druk) samengeperst uit diverse houtsoorten, waaronder essenhout, dennenhout en eikenhout. Er is een hoge dichtheid met een goede verbranding. De blokken zijn niet massief, maar hebben een gat in het midden. Deze loopt in de lengte door de blokken heen. Dit betekent dat ook het zuurstof hier heel gemakkelijk doorheen trekt. Dit maakt een fijne, gelijkmatige verbranding mogelijk. U zult genieten van een mooi vlammenspel met heerlijke warmte!

HEERLIJK LANG BRANDEN VAN PINI KAY BRIKETTEN

Voor het lekker lang laten branden van de kachel zijn Pini Kay briketten uitermate geschikt! De stevige blokken zijn gemaakt om lang te branden. Veel van onze klanten gebruiken dit product om de kachel bijvoorbeeld 's nachts langzaam door te laten branden. Met name in de winter is dit heel erg fijn! Hierdoor blijft het aangenaam warm en koelt uw woonkamer niet teveel af. Het resultaat? De dag opstarten met een aangename warmte! Bovendien kost het veel minder tijd en moeite om de woonkamer weer warm te krijgen. Een goed begin van de dag!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket Pini Kay briketten

Artikelnummer
BRIK007
Label
Proefpakket
Bloklengte
Circa 22 centimeter
Gewicht
10 kg per zak
Aantal
12 briketten per zak
Kenmerk
1 verpakking Pini Kay om te proberen
Kenmerk
Ideaal om te testen
Kenmerk
Minder dan 2% asresten
Kenmerk
Minder dan 2% asresten
Kenmerk
Minder dan 4% vocht
Kenmerk
Exclusief verzendkosten á €9,95

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld