Hele pallet berkenhout 2m3

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 519.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet berkenhout 2m3

Een hele pallet berkenhout kopen? Bestel bij 123hout.nl! Wij leveren ovengedroogd berkenhout in heel Nederland. Ovengedroogd, gemakkelijk aan te steken en geleverd waar en wanneer u wilt.

SNEL HAARDVUUR MET BERKENHOUT

Berkenhout is de ideale houtsoort om te stoken in een kleine- of middelgrote kachel of openhaard. Berken behoort tot de middelharde houtsoorten en is erg makkelijk in gebruik. De witte bast van de berk geeft een fraai aanzicht en extra sfeer aan het hout.

SCHONE VERBRANDING MET OVENGEDROOGD BERKEN

Het ovengedroogde berkenhout heeft een vochtigheidspercentage van gemiddeld 15%. Dit betekent dat het hout direct stookbaar is én dat u hiermee het maximale rendement haalt. Door de zachtheid van het berkenhout, is het gemakkelijk aan te maken en uitstekend te gebruiken als u snel wilt genieten van de warmte. Naast de snelle warmte, brengt het ovengedroogde berkenhout ook direct extra sfeer in de kamer door het fraaie vlammenspel. Bovendien geeft ovengedroogd hout heeft een zeer schone verbranding en gebruikt hierbij weinig zuurstof dat vuilafzetting voorkomt op uw ruit en rookkanaal.

BERKEN VOOR KLEINE- OF MIDDELGROTE KACHEL

Gebruik van berkenhout is uitermate geschikt voor de gemiddelde kachel of haard en gebruik hierbij minimaal 2 blokken tegelijk. Dit geeft u heerlijke warmte en een rustig en gezellig vlammenspel. Het openhaardhout in onze pallets is strak gestapeld en heeft een lengte van circa 25 tot 28 centimeter. Wij adviseren het gebruik van aanmaakhoutjes of aanmaakblokjes om uw vuur goed op gang te brengen.
 

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet berkenhout 2m3

Artikelnummer
BERK022
Label
2m3 gestapeld
Ovengedroogd
Afmetingen pallet
Circa 120x80x215cm
Bloklengte
circa 25-28 centimeter
Gewicht
800 kilo
Kenmerk
Zachte houtsoort
Kenmerk
Mooi vlammenspel
Kenmerk
Prettige geur
Kenmerk
Felle vlam
Kenmerk
Hoog energetisch vermogen
Kenmerk
Duurzaam en hernieuwbaar houtsoort

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld