ZOEKT U OPENHAARD HOUT?

WIJ BIEDEN EEN DIVERS ASSORTIMENT BRANDHOUT: UITSTEKENDE KWALITEIT EN SCHERP GEPRIJSD

123Hout is gespecialiseerd in het leveren van verschillende houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan berkenhout, haagbeuk, elzenhout, essenhout en eikenhout. Onze producten zijn van goede kwaliteit, scherp geprijsd en volledig gebruiksklaar. Het openhaardhout wordt gekloofd en ovengedroogd op pallets aangeleverd. Zodoende geeft ons hout veel warmte af en kent het een lange brandduur. U kunt kiezen uit een formaat van 1,75m³ of 3,5m³. Wilt u het hout zelf komen afhalen? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Hoogeveen. Natuurlijk bezorgen wij ook gewoon bij u thuis. Klik snel op onze productpagina om eenvoudig online te bestellen!

DUIDELIJKHEID EN GEMAK BIJ DE AANKOOP VAN OPENHAARDHOUT

Op de website van 123Hout vindt u een duidelijk overzicht van onze verschillende houtsoorten. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW én transportkosten. Er zitten dus geen bijkomende kosten aan uw bestelling. Daarnaast is het bij de levering van het openhaardhout niet nodig om thuis te zijn. We zetten de pallet met hout graag op de plaats waar u dat wil (binnen de mogelijkheden). Dit kunt u bij uw order aangeven. Wilt u uw bestelling snel in huis hebben? Bestel dan vandaag nog voor 16:00 uur, dan staat het pallet morgen al bij u op de stoep.

VEILIG EN BETROUWBAAR

Naast het scheppen van heldere voorwaarden, doen wij graag een stapje extra. Zodoende mogen wij onze naam verbinden aan Stichting Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat we aan strenge kwaliteitscriteria moeten voldoen. Meer daarover leest u hier. En dat we het niet voor niets doen, blijkt wel uit de mooie beoordelingen op onafhankelijk beoordelingsplatform Trustpilot. Uit meer dan 570 beoordelingen, scoren wij gemiddeld een cijfer negen. Daar zijn we enorm blij mee! Het zorgvuldig omgaan met uw privégegevens en de mogelijkheid om veilig te betalen in een omgeving als iDeal is voor ons vanzelfsprekend. Sluit u zich daarom nu aan bij honderden tevreden klanten en bestel vandaag nog uw openhaard hout. Bel voor meer informatie met 0561-712007 of stuur een bericht via ons contactformulier.

 


 Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Bestellen, Openhaardhout Kopen - Droog open haardhout - Haard Hout Kopen - Brandhout - Openhaard Hout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Goedkoop Haardhout, Ovengedroogd Haardhout

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates