KACHELHOUT KOPEN

Wanneer u voordelig kachelhout wilt kopen, bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardig hout voor een budgetprijs. Al ons haardhout is ovengedroogd, wat betekent dat er veel minder rook vrijkomt bij de verbranding. U vindt bij ons verschillende houtsoorten, geschikt voor zowel kleine als grote kachels en open haarden. Bovendien profiteert u ook van een snelle en gratis levering wanneer u bij 123hout.nl kachelhout gaat kopen!

Koop nu kachelhout

KACHELHOUT KOPEN ONLINE

Is uw houtopslag bijna leeg en wilt u die graag snel weer aanvullen? Dan kunt u snel en eenvoudig uw kachelhout kopen, online bij 123hout.nl! Van de meeste soorten haardhout in ons assortiment kunt u hele of halve pallets bestellen. Wij hebben het gehele jaar ovengedroogd haardhout op voorraad. Dit betekent dat wij uw bestelling altijd snel kunnen bezorgen. Zie voor meer details over het leveren of afhalen onze pagina bezorgen en afhalen van haardhout. Daar leest u bijvoorbeeld meer informatie over het plaatsen van de pallet bij bezorging en wanneer daarvoor een kooiaap vereist is. Wanneer u snel hout nodig heeft, kunt u het beste kachelhout kopen, online bij 123hout.nl!

DROOG KACHELHOUT KOPEN

Neemt u regelmatig haardhout mee van bijvoorbeeld een tuincentrum of tankstation? Deze zijn vaak van veel slechtere kwaliteit dan het droog kachelhout dat u kan kopen bij 123hout.nl. Wij blazen zeer warme lucht door het hout heen, zodat het vochtpercentage onder de 20 procent komt.

Het voordeel van droog kachelhout kopen en gebruiken, is dat u een veel betere en schonere verbranding krijgt. U merkt dat direct doordat het vuur minder rook oplevert. Bovendien zal het hout veel minder vonken en sissen. Met andere woorden: het perfecte vuur voor een gezellige avond!

Soorten kachelhout kopen

U kunt heel gemakkelijk allerlei soorten kachelhout kopen bij 123hout.nl! In ons aanbod vindt u de volgende houtsoorten:

De ene houtsoort is meer geschikt voor kleine kachels en openhaarden, omdat er maar weinig houtblokken nodig zijn om een warm vuur te starten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij elzenhout en berkenhout. Voor grotere kachels zijn trager brandende blokken, zoals essenhout, beukenhout en eikenhout, meer geschikt. Voor de verschillende soorten kachelhout die u kunt kopen bij 123hout.nl hebben wij bij elke houtsoort belangrijke eigenschappen vermeld. Wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag bij de keuze voor het juiste haardhout.

Duurzaam kachelhout kopen

Met aandacht voor het milieu hout stoken, is dat mogelijk? Bij 123hout.nl kunt u duurzaam kachelhout kopen, dat afkomstig is uit verantwoord en duurzaam bosbeheer. Al ons hout heeft dan ook een FSC- en PEFC keurmerk. Bovendien worden de droogkamers gestookt met de milieuvriendelijke brandstof biomassa.

Heeft u een efficiënte pelletkachel? Dan kunt u bij ons terecht voor de beste houtpellets met een zeer hoog rendement. Een andere mogelijkheid wanneer u duurzaam kachelhout wilt kopen, is om briketten te gebruiken. Dit zijn blokken samengeperste houtvezels waarmee u een bijna volledige verbranding bereikt.

KACHELHOUT KOPEN BIJ 123hout

Er is geen beter adres te vinden, wanneer je het beste kachelhout wilt kopen. Bij 123hout profiteert u van lage prijzen, snelle levering en een uitstekende kwaliteit haardhout. Kijkt u vooral ook eens bij onze aanbiedingen, wanneer u wilt profiteren van een nog groter voordeel. U heeft ook extra voordeel als u direct aanmaakhout mee bestelt, wanneer u kachelhout gaat kopen bij 123hout. De zak aanmaakhout of bijvoorbeeld doos aanmaakblokjes wordt dan namelijk gratis meegeleverd!

Meer informatie?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!