>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Brandhout kopen

Brandhout kunt u overal kopen, bijvoorbeeld langs de weg bij particulieren, bij een benzinepomp én online bij 123hout.nl. Brandhout wordt ook wel eens gratis aangeboden of u kapt een boom in de tuin. Dit is vaak vers hout en daardoor natuurlijk niet voldoende droog. Het droogproces neemt zo’n 2-3 jaar in beslag. Natuurlijk heeft gratis haardhout wel voordelen, maar dit geldt ook voor het kopen. Voordelen van online brandhout kopen bij 123hout.nl zijn:

  Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

  De blokken zijn schoon, droog en gekloofd én direct te stoken

  Gratis bezorging

  Niet tevreden, geld terug

  Expert in de markt

  Geschikt voor iedere haard
 

Wilt u direct beschikken over schoon, droog en gekloofd haardhout? Dan kunt u het beste brandhout bij ons kopen. Wij leveren snel volgens een heldere 1-2-3-formule. 123hout.nl droogt het brandhout voor u en zetten het in de opslag, totdat u een bestelling plaatst. Bestelt u op een werkdag voor 14.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende werkdag al geleverd.


BRANDHOUT KOPEN MET EEN SCHERPE PRIJS

Ovengedroogd brandhout kopen tegen een budgetprijs doet u bij 123hout.nl. Haardhout is verkrijgbaar in verschillende verpakkingsvormen. Wat wilt u? Een halve pallet, een hele pellet of toch liever een pallet met haardhout in netten? Als u bij ons brandhout koopt, weet u zeker dat het hout schoon en schimmelvrij is. Tevens heeft het ovengedroogd kachelhout een hoog rendement. De blokken branden lang en hebben een hoge warmteafgifte. Onze prijzen zijn inclusief BTW en transportkosten, want we houden het graag transparant voor u.
 

ZELF KAPPEN OF TOCH BRANDHOUT KOPEN?

Voor het kappen van grote bomen in uw tuin heeft u een vergunning nodig. In sommige gemeenten is het zelfs verboden om bomen op particulier terrein te kappen. Was het in het verleden nog mogelijk om op aangewezen plekken bij Staatsbosbeheer bomen te zagen, sinds februari 2017 is dit echter verboden. Het beste is om de bomenkap over te laten aan een expert. Er komt namelijk veel kijken bij het kappen van een boom. De boom moet worden omgehakt, gezaagd, gekloofd en daarna nog worden gedroogd in speciale droogkamers. En daarnaast is bomenkap niet geheel zonder risico’s.

Door haardhout te bestellen bij 123hout.nl, hoeft u niet zelf aan de slag. Dat betekent geen droogtijd en ook hoeft u geen opslagplaats te creëren. Het duurt ruim 2 jaar om hout op een natuurlijke manier te drogen in een goed geventileerde houtopslag. Het kan ook zijn dat u helemaal geen ruimte heeft voor een houtopslag. Dan is het toch ideaal dat u het gedroogd haardhout van hoge kwaliteit thuisbezorgd krijgt. De chauffeur zet uw bestelling indien mogelijk op de plaats waar u het hebben wilt. Kortom, brandhout kopen van hoge kwaliteit doet u bij 123hout.nl.


BRANDHOUT KOPEN VOLGENS EEN 1-2-3TJE

123hout.nl.nl is uitgegroeid tot de meest bekende leverancier van de Benelux en onze afzetmarkt is hierdoor heel groot. 123hout.nl is opgericht vanuit het perspectief van onze klanten en de passie voor het product. Met onze heldere en simpele 123-formule doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Haardhout moet van perfecte kwaliteit zijn en tevens simpel te bestellen zijn. Wij hebben gemerkt dat hier behoefte aan was en daar zijn wij mee aan de slag gegaan. Bepaal zelf wanneer u het openhaardhout geleverd wilt hebben, want dat kan ook. U kunt zelf een leverdatum aangeven tot wel 10 weken in de toekomst.


123hout.nl bezorgt met plezier uw bestelling. Vanuit onze eigen voorraden kunnen wij het hele jaar door brandhout leveren in de gehele Benelux. Daarvoor gebruiken wij een professionele vervoerder die als geen ander weet hoe met de pallets om te gaan. U ontvangt op dag van levering een email met daarin de aankomsttijd van de chauffeur, tevens heeft de chauffeur opdracht 30 minuten van te voren contact op te nemen zodra hij uw kant op komt. Alles is in gang gezet voor een soepele en correcte levering van uw brandhout bestelling. Schroom daarom niet om brandhout bij ons te kopen!

Contact form