Onze haardhout aanbiedingen

Een haardhout aanbieding bij 123hout.nl noemen we een weektopper. 123hout.nl bieden u altijd drie verschillende soorten haardhout op een hele pallet in de aanbieding, die om de zoveel tijd weer aangepast worden. Elk jaar komt ieder houtsoort wel een keer in de aanbieding. Het hele jaar door hebben wij haardhout op voorraad, zodat u altijd kunt blijven stoken. Al het hout komt uit eigen voorraden en op een verantwoorde manier. Bent u na een koude periode door uw voorraad heen? Geen probleem. Een nieuwe bestelling is eenvoudig geplaatst en wordt snel geleverd. Zoekt u voordelig haardhout? Kies dan voor een weektopper! Ook andere artikelen in onze webshop zijn regelmatig in de aanbieding, zoals halve pallets en netten en verwante stookartikelen als briketten of houtpellets.

Waarom kiezen voor 123hout.nl?

123hout.nl is dé webshop op het gebied van ovengedroogd haardhout. Ons bedrijf is opgericht vanuit het oogpunt van de klanten. Met onze simpele en heldere 123-formule doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken. Met enorme passie voor het product en vakkundige kennis, kunnen wij u heel goed advies geven. 123hout.nl helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Stel daarom gerust uw vraag als u geen idee heeft, welke houtsoort u het beste kan gaan bestellen. In onze webshop vindt u altijd aanbiedingen op het gebied van haardhout, maar daarnaast leveren wij u nog veel meer, zoals:

● Vandaag voor 16.00 uur besteld is morgen geleverd
● De beste kwaliteit stookhout en een verantwoorde keuze
● Advies in hout
Gratis bezorging
● Diverse extra producten en diensten naast de bestelling

B-keuze haardhout

Een uitvoerige selectieprocedure zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van haardhout van hoge kwaliteit. Welke houtsoort u ook bestelt, het is van de beste kwaliteit. Daarnaast wordt hout van van mindere kwaliteit apart gehouden, wat dan voordelig aangeboden kan worden. Soms hebben wij dus een partij B-keuze in de aanbieding. Het houtsoort wisselt en wordt aangeboden zolang de voorraad strekt. Als u op zoek bent naar goedkoop haardhout, kies dan voor de weektopper met de B-keuze. Voor een hele pallet, betaalt u slechts €199.- Bestelt u de pallet met B-keuze haardhout vandaag voor 16.00 uur? Dan staat onze chauffeur morgen al bij u voor de deur. Dit keer is eikenhout in de aanbieding. Deze partij heeft schimmelvorming en moet het nog een tijdje na drogen voordat u er goed mee kan stoken. Het eikenhout is een harde houtsoort, brandt uitstekend en geeft langzaam zijn warmte af. De blokken zijn 25 cm lang en passen in iedere haard of houtkachel, wel vindt eikenhout het fijn met minimaal 3 blokken tegelijk gestookt te worden.

Actieprijzen op de briketten

Niet alleen brandhout op hele of halve pallets komen in de aanbieding, ook verkopen wij aantrekkelijk geprijsde briketten. Wat dacht u van een pallet met 96 pakke ronde briketten met een gewicht van bijna 1000 kilogram? De briketten hebben een top rendement en branden zonder geknetter. Deze pallet kunt u bestellen voor het bedrag van €299. Ook de Pini-Kay briketten zijn momenteel in de aanbieding. Deze vierkante Pini Kay briketten zijn onder grote druk geperst en bestaan uit harde houtsoorten zoals eiken, essen en beuken. De briketten zijn uitermate geschikt voor gebruik in gesloten kachels of speksteenkachels. Ook zorgen de briketten voor een mooi vlammenspel en geven snel veel hitte af. Door de compacte samenstelling gloeien ze lang na en blijft er weinig as over zodat u minder vaak uw kachel hoeft schoon te maken.

Verantwoord bosbeheer

Al ons haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers. De droogkamers zijn worden gestookt op biomassa. De stroom die wordt gebruikt is afkomstig van een groene stroomleverancier. Hierdoor is 123hout.nl in staat alle houtblokken CO2-neutraal te produceren en kunnen we samen met u de aarde een beetje ontzien. Vanzelfsprekend kopen wij hout met een FSC- of PEFC keurmerk. Elke haardhout aanbieding, kunnen wij snel bij u thuis leveren.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates