ONZE HAARDHOUT AANBIEDINGEN

HAARDHOUT AANBIEDING

Wilt u voor een scherpe prijs houtblokken kopen? Houd dan de webshop van 123hout.nl in de gaten voor een aantrekkelijke haardhout aanbieding. Omdat wij ons hout selecteren op kwaliteit, kan het zijn dat er een partij overblijft van mindere kwaliteit. Dat kan bijvoorbeeld hout zijn dat nog niet droog genoeg is. Dit kunt u bij ons voordelig inkopen en zelf nog een tijdje te laten drogen, voordat u het gebruikt. En dankzij de scherpe prijs bespaart u op uw uitgaven. Let op: onze haardhout aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!


OVENGEDROOGD HAARDHOUT AANBIEDING

Bent u op zoek naar ovengedroogd haardhout in de aanbieding? Bij 123hout.nl maken we gebruik van een zogeheten weektopper; een aanbieding die om de zoveel tijd wordt aangepast. De ene week bestelt u voordelig een pallet van een bepaalde houtsoort, een andere keer aanmaakblokjes. Het is zelfs mogelijk voor u om extra te profiteren van ovengedroogd haardhout in de aanbieding, wanneer u dit groot inkoopt. Hierbij geldt: hoe meer u bestelt, hoe meer u bespaart!


HAARDHOUT AANBIEDING ONLINE

Wanneer er in onze webshop sprake is van een haardhout aanbieding, geven we dat online duidelijk aan. Zo weet u snel waar u aan toe bent. Wilt u checken wat er in de aanbieding is? Neem dan gerust contact met ons op. Of u nu ons hout in de aanbieding koopt of niet, u profiteert altijd van onze uitgebreide service. Zo zijn onze prijzen altijd inclusief levering en btw. Dat maakt onze online haardhout aanbieding extra aantrekkelijk!


HAARDHOUT AANBIEDING 123HOUT.NL

Niet alleen voor een haardhout aanbieding klopt u bij 123hout.nl aan. Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo verkopen we alleen hout dat voorzien is van het FSC- of PEFC keurmerk. Ons haardhout wordt gedroogd in grote droogkamers die worden gestookt op biomassa. De stroom is afkomstig van een groene stroomleverancier. Op deze manier zetten we ons in om ons hout zoveel mogelijk CO2-neutraal te produceren. Daarom is gebruikmaken van een haardhout aanbieding bij 123hout.nl een uitstekende keuze!


HAARDHOUT AANBIEDING KOPEN

Wilt u in onze webshop haardhout in de aanbieding kopen? U kunt het laten bezorgen of zelf afhalen bij onze opslag in Hoogeveen. In het eerste geval zorgen we voor een snelle levering. U vindt de volgende houtsoorten bij 123hout.nl:
 


Eens in de zoveel tijd kunt u zeker één van deze soorten haardhout in de aanbieding kopen. Elke houtsoort heeft zijn eigen specificaties en vlam. Meer informatie hierover vindt u bij het hout zelf. Zo weet u zeker dat u de juiste houtsoort koopt!