>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Bezorgen haardhout

Via 123hout.nl bestelt u snel én gemakkelijk al uw haardhout! Heeft u nog vragen over onze werkwijze of verzendkosten? Lees dan de vragen hieronder door. Daarna nog vragen? Wij zijn te bereiken via 0561-712007. Of stuur een e-mail naar info@123hout.nl.


Bezorgen jullie met een palletwagen?

Ja, al onze bestellingen worden bezorgd met behulp van een palletwagen. Let op! In principe wordt de pallet naast de vrachtwagen, op de stoep geleverd. In overleg en mits goed bereikbaar kan de pallet op de gewenste plek worden neergezet. Aanwezigheid is hierbij vereist.

Mocht u grind of een andere onverharde oprit hebben dan adviseren wij u een levering met behulp van een kooiaap, dit is een klein heftruckje achterop de vrachtwagen.      


Wat zijn de kosten voor het leveren van een pallet haardhout?

Al onze prijzen zijn inclusief levering en btw. Hierop zijn proefpakketten, Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen en zendingen buiten Nederland uitgezonderd. Voor een proefpakket of een kleine bestelling betaalt u extra verzendkosten. Bij meerdere proefpakketten zijn wij genoodzaakt een pallettarief van €39,95,- te hanteren.


Bezorgen jullie ook in België, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden?

Voor levering naar België rekenen wij €40,-. Voor levering naar Zeeuws-Vlaanderen rekenen wij €25,-. De toeslag voor levering op de Waddeneilanden is afhankelijk van uw bestelling. Neem hiervoor gerust contact met ons op.


Is het mogelijk een bezorgafspraak op een specifieke datum te maken?

Ja, u kunt de gewenste leverdatum aangeven tijdens uw bestelling. In het bestelproces kunt u een specifieke datum aangeven. Wilt u de pallet vóór of na 12.00 geleverd hebben? Tegen een meerprijs van €25,- kunt u een tijdslevering boeken. Deze optie kunt u aanvinken tijdens het afrekenen.


Kan ik mijn bestelling ook zelf afhalen?

Jazeker kan dat. Onze opslag is gevestigd in Hoogeveen. U kunt na het maken van een afspraak uw bestelling zelf komen ophalen.

Houdt u er alstublieft rekening mee dat een hele pallet te zwaar is voor een enkelas aanhanger, neem voor uw eigen veiligheid dus goed materiaal mee. Wij plaatsen de pallet(s) met plezier op uw aanhanger of ander voertuig met behulp van een heftruck.


Kan de pallet over gras of grind?

De pallet kan niet over onverharde ondergronden worden verplaatst. Indien de pallet over grind gereden dient te worden, dan verzoeken wij u een kooiaap bij te bestellen. De meerprijs hiervoor is €60,-.


Welke betaalmethoden zijn er?

Via 123hout.nl kunt u op diverse manieren uw pallet haardhout afrekenen:

- iDeal
- Creditcard
- Bankoverschrijving
- Bancontact/MisterCash
- Belfius Direct Net
- KBC/CBC betaalknop

In alle gevallen ontvangt u automatisch een factuur. Indien u voor de optie 'bankoverschrijving' heeft gekozen, verzoeken wij u het openstaande bedrag vóór levering te voldoen. Indien u op een andere manier al heeft betaald, kunt u de ontvangen factuur voor uw eigen administratie gebruiken.

Heeft u nog vragen? Wij zijn te bereiken via 0561-712007. Of stuur een e-mail naar info@123hout.nl.

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00Zaterdag 08.30 - 12.00


Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 21.00

Zaterdag 09.00 - 12.00

Bezoekadres
Europaweg 10
7903 TM Hoogeveen

Postadres
Reaal 9H
8305 BP Emmeloord
T: 0561-712007
M: info@123hout.nl


Bedrijfsgegevens
KvK-nummer: 75240157
BTW-nummer: NL860203505B01
IBAN rek: NL67INGB0009382109
BIC: INGBNL2A

Contact formulier