>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Over 123hout.nl

STOKEN MET 123HOUT.NL!

Ovengedroogd haardhout, dat is wat 123hout bij u levert. Wacht niet langer met kopen, want het hout van 123hout is het beste om te stoken! Maar we hebben ook diverse briketten en houtpellets in het assortiment. Al onze producten worden kant-en-klaar bij u geleverd, zodat u na ontvangst direct kunt stoken!

LEVEREN VAN HAARDHOUT PRODUCTEN

Bij 123hout vinden het belangrijk om iedereen te kunnen bevoorraden van haardhout. Daarom leveren we door heel Nederland! In het grootste gedeelte van het land betaalt u geen verzendkosten, behalve voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Lees hier de bezorgkosten. Daarnaast wilt u vast weten wanneer en op welk tijdstip uw bestelling geleverd wordt. De dag van levering kiest u zelf, tijdens het afronden van uw bestelling! Doorgaans krijgt u op de dag van levering ook nog een e-mail met een tijdsindicatie. Daarnaast neemt de chauffeur ook telefonisch contact met u op! Houd u er rekening mee dat de pallet niet over gras, zand of grind kan worden verplaatst en dat 123hout niet verantwoordelijk is voor de plaatsing? Een verharde ondergrond is belangrijk voor het verrijden van de pallet met de palletwagen, welke de chauffeur bij zich heeft tijdens de levering.

BETROUWBARE LEVERANCIER HAARDHOUT

Het kloven en drogen doen we niet zelf, de zorgvuldige inkoop wel! 123hout werkt al jarenlang met dezelfde toeleveranciers. Dit zijn leveranciers die ons kunnen garanderen van goede kwaliteit haardhout. Het hout is netjes gekloofd en in de oven gedroogd. U zult merken dat de blokken mooi schoon zijn. Er is geen ongedierte of overmatig zaagsel aanwezig in de pallets. Maar het belangrijkste is het gevolg van schoon en gedroogd haardhout: het brandt ontzettend goed! Verder:

✔ Mooi vlammenspel
✔ Schone en volledige verbranding
✔ Geen vervuiling van het rookkanaal
✔ Geen stank en overmatige rookontwikkeling
✔ Vrij van spatten
✔ Direct te stoken

Do we need to say more?

BEZORGING VAN HAARDHOUT

Wij bezorgen het haardhout op een dag dat het u uitkomt. Dit kan plaatsvinden op werkdagen. Als u op een werkdag vóór 16.00 besteld, kan het de volgende werkdag al geleverd worden. Dit komt doordat al onze producten in eigen beheer zijn! Geen dropshipping, maar controle op de kwaliteit van alle houtsoorten. We hebben namelijk nogal wat varianten staan. Op volgorde van zacht- naar hard hout:


Waarom is de hardheid van belang? Dit heeft invloed op de brandduur van de blokken! Hoe harder het hout, hoe langzamer deze opbrandt. Dit betekent dat het hout langer brandt. Maar aan de andere kant geldt ook: hoe harder het hout, hoe lastiger te stoken. Maar ook daarbij kunnen we het advies geven: stook de kachel eerst goed warm met wat aanmaak accessoires en u kunt alle blokken haardhout stoken! Wilt u graag stoken met een gemakkelijke houtsoort? Dan is een zachte houtsoort (zoals elzen- en berkenhout) aan te raden.

BRIKETTEN EN HOUTPELLETS VAN 123HOUT.NL

Naast haardhout hebben we ook andere producten in het assortiment. Denk aan verschillende hoeveelheden briketten en houtpellets. Oftewel: 123hout.nl is er niet alleen voor al uw haardhout, maar voor alles om uw kachel of haard te laten branden! Met welk product u stookt, is immers een kwestie van voorkeur. Zo is er voor iedereen wel een bijpassende smaak – brandproduct te vinden!

GELEVERD DOOR EEN BETROUWBARE LEVERANCIER

Met een klein team houden we het bedrijf draaiende en voorzien wij al onze klanten van haardhout. Na het plaatsen van uw bestelling, controleren we altijd het afleveradres. Waarom? Om te checken of het leveren van een pallet haardhout mogelijk is. Een pallet met haardhout kan bijvoorbeeld niet worden verplaatst over een grindpad. In dit geval is een kooiaap gewenst. Bij een krap adres, is het verstandiger om met een bakwagen te laten leveren, in plaats van een grote vrachtwagen. Dit laatste geven we dan als opmerking door aan de transporteur. We werken namelijk samen landelijke transporteurs, vandaar dat we u altijd kunnen voorzien van een snelle levering!

CONTACT MET ONZE KLANTENSERVICE

Voor contact met onze klantenservice, kunt u bellen naar 0561-712007. Neem gerust contact met ons! Bijvoorbeeld bij vragen over onze producten of als u geen tijdsindicatie heeft ontvangen. Wij staan graag voor u klaar! Uiteraard bent u ook vrij om een e-mail te sturen naar info@123hout.nl. Of vul het contactformulier hieronder in!

Contact form