>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Wij zijn gesloten op 2e pinksterdag, dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar.

TERRASKACHEL HOUT

Voor een gezellige avond rondom uw terraskachel wilt u natuurlijk eersteklas hout, met zo min mogelijk rookoverlast. Met de ovengedroogde houtblokken van 123hout.nl bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Wij hebben een ruim aanbod verschillende houtsoorten op voorraad, zodat uw bestelling ook snel geleverd kan worden. Wij hebben voor uw terraskachel het beste hout, zodat u kunt genieten van een gezellige avond.

TERRASKACHEL HOUT AANSTEKEN

Dat onze gekloofde houtblokken ovengedroogd zijn helpt natuurlijk bij het aansteken van uw terraskachel. Vochtig hout is immers moeilijker aan te krijgen. Voor de opbouw van een vuur is het belangrijk dat er voldoende zuurstof bij kan komen. Daarom is het handig om naast het kachelhout ook enkele hout accessoires, zoals een doos houtkrullen of een zak aanmaakhout te kopen. Uw terraskachel met hout aansteken is dan zeer eenvoudig!

TERRASKACHEL HOUT BLOKKEN

Terraskachels zijn er in alle soorten en maten. Wanneer u een kleinere terraskachel heeft, kunnen er minder blokken hout tegelijkertijd in. U kunt dan het beste kiezen voor elzenhout of berkenhout. Met deze zachte houtsoorten kunt u al vanaf één à twee houtblokken stoken. Voor een grotere terraskachel kunt u ook harder hout gebruiken, waar wij minstens drie blokken adviseren. Daarbij kunt u denken aan essenhout, beukenhout of eikenhout. Wilt u graag advies over het juiste hout voor uw kachel? Neem dan gerust contact op en onze medewerkers helpen u graag!

TERRASKACHEL HOUT BESTELLEN

Bij 123hout.nl kunt u eenvoudig hoogwaardig terraskachel hout bestellen voor een budgetprijs. Wij geven om duurzaamheid: al ons brandhout is afkomstig verantwoord bosbeheer. Bovendien worden onze speciale droogkamers gestookt op biomassa. Hierdoor houden wij de CO2 uitstoot zo laag mogelijk. Naast gratis bezorging in heel Nederland is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze opslag in Hoogeveen. Meer informatie hierover kunt u onze pagina bezorgen en afhalen haardhout lezen.

Contact form