Stookhout en meer voor een sfeervol vuur

Bent u op zoek naar stookhout? 123hout.nl is het adres met een ruim assortiment stookhout en alles wat er nog meer nodig is om te stoken in de haard of de houtkachel. Moet u bij een open haard nog rekening houden met welk hout u gebruikt, bij een houtkachel heeft u hier minder last van. Natuurlijk moet u er wel om blijven denken, want op een verontreinigd rookkanaal, wat weer schadelijk is voor de gezondheid, zit niemand te wachten. Het is bijvoorbeeld zeer onverstandig om behandeld hout als stookhout te gaan gebruiken. Ons assortiment hout is schoon, gekloofd en ovengedroogd en heel verantwoord voor gebruik in de haard of kachel.

 

Ons assortiment

Naast verschillende soorten loofboomhout, als beukenhout, haagbeukhout, elzenhout, berkenhout, vindt u bij ons alles voor het creëren van een sfeervol en warm vuur:

  • gemengd stookhout
  • gekloofd en gedroogd hout in netten
  • Pini-Kay briketten, RUF briketten en ronde briketten
  • aanmaakblokjes en aanmaakhoutjes
  • gecertificeerde houtpellets
  • extra leveringsopties, als inpakken in plastic, gegarandeerde levering en kooiaap levering


123hout.nl helpt u graag aan kwalitatief stookhout tegen een scherpe prijs. Wij vinden het belangrijk dat u gemakkelijk online stookhout kunt bestellen en daar doen wij dan ook alles aan. Wilt u het stookhout liever ophalen? Dan verwelkomen wij u graag op afspraak op onze locatie in Zwolle.

Stookhout bestellen

Het bestellen van stookhout is bij 123hout.nl heel eenvoudig. Wilt u een hele pallet met haardhout? Of toch liever een Big Bag? Wat dacht u van de ideale hout combinatie voor een lang en warm vuurtje? Heeft u niet zoveel stookhout nodig? Wij verkopen ook hout in netten. Als leverancier van stookhout staan wij voor gemak, duidelijkheid en transparantie. Zo vinden wij het belangrijk dat u nergens naar hoeft om te kijken na het plaatsen van uw bestelling. Daarom hoeft u bijvoorbeeld niet per se thuis te zijn als het hout wordt geleverd. Sterker nog, bij ons kunt u zelf aangeven waar u de bestelling geplaatst wilt hebben, mits de plek bereikbaar en in onze mogelijkheden past. Betalen doet u via een veilige betaalomgeving zoals iDeal. En daarnaast betaalt u geen verzendkosten. Of als u dat fijner vindt, gewoon achteraf. Bestelt u vandaag nog vóór 16.00 uur, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis. Is dat niet eenvoudig?

Welk type hout past bij u?

Het soort stookhout wat past bij u, hangt af van de grootte van de haard of de houtkachel en het effect dat u wilt bereiken, zoals wanneer het hout zijn warmte moet afgeven. Zachte houtsoorten geven eerder directe warmte af dan harde houtsoorten, waardoor de woonruimte eerder op gewenste temperatuur is. Wilt u een mooi vlammenspel creëren? Dan adviseren wij om voor een houtsoort te kiezen die dat gewenste effect bereikt.

Ons assortiment bestaat uit diverse zachte houtsoorten berkenhout en elzenhout en de harde houtsoorten beuken, eiken, haagbeuk en essenhout. Kenmerkend voor de zachtere houtsoorten zijn de snelle en uitstekende verbranding, mooi vlammenspel met fellere vlammen. Harde houtsoorten hebben onder andere als eigenschap dat ze traag branden, veel hitte afgeven, voor een mooi en rustig vlammenspel zorgen en ze zijn geschikt voor middelgrote kachels en haarden. U leest het: onze passie voor hout uit zich in een grote vakkennis, die we graag met u delen. Meer weten over ons stookhout? Wij informeren u graag.

Nieuw bij 123hout.nl: stookhout voor de pelletkachel

Een pelletkachel wint de laatste tijd flink aan populariteit. Een pelletkachel biedt veel voordelen en houtpellets worden al de nieuwe warmtebron van de toekomst genoemd. Bovendien is een dergelijke kachel erg schoon en milieuvriendelijk en is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om naast houtpellets te stoken met blokken stookhout. Naast haardhout en diverse verwante stookproducten, verkoopt 123hout.nl nu ook houtpellets. De zakken houtpellets in onze webshop zijn geperste houtkorrels van hoge kwaliteit en staan garant voor het beste rendement.

Neem snel een kijkje in onze webshop en profiteer nu van aantrekkelijk geprijsde houtpellets.


 

Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Bestellen, Openhaardhout Kopen - Droog open haardhout - Haard Hout Kopen - Brandhout - Openhaard Hout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Goedkoop Haardhout, Ovengedroogd Haardhout

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates