Proefpakket DIN+ Houtpellets

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 14.95 incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket DIN+ Houtpellets

Dit proefpakket biedt u de ideale gelegenheid om onze DIN+ te testen! In een proefpakket zit 1 zak van 15kg die jouw de mogelijkheid geven om te kijken of de pellets geschikt zijn voor jouw kachel! 

Op zoek naar pelletkorrels voor uw pelletkachel? Zoek niet verder! Dit is één van de meest verkochte producten op het gebied van houtpellets, vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Een aantal kenmerken? Deze pelletkorrels hebben een laag as gehalte en minimale vochtigheidswaarde. De warmtewaarde is heel hoog, waardoor u optimaal zult genieten van de warmte die uw kachel af geeft.

DIN+ PELLETKORRELS KOOPT U BIJ 123HOUT.NL

De DIN+ is de meest algemene certificatie die houtpellets kunnen krijgen. Het DIN+ keurmerk staat voor onbehandeld, schoon hout die een hoog rendement behaald. Het keurmerk is internationaal erkend voor houtpellets en wordt zowel voor industrieel als particulier gebruik afgegeven. Er worden strenge eisen gesteld aan de korrels zelf, maar ook aan de producenten. Om de kwaliteit te blijven waarborgen worden de producten jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke partij.

HOUTPELLETS KOPEN VAN DENNENHOUT

Deze houtpellets zijn samengeperst van dennenhout. De schors is mee gemaald en daardoor ook ietsje donkerder van kleur. De pelletkorrels hebben een lengte van circa 40 mm en worden snel bij u thuis bezorgd. Nog vragen over dit product? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Onze klantenservice is bereikbaar via 0561-712007. Of stuur uw bericht naar info@123hout.nl. Graag tot ziens!

Maak je bestelling compleet

RUF berk 10pack a 8,5 kg.jpeg
RUF briketten berkenhout | 54 pakken
€ 349.00
€ 339.00 incl. BTW

Specificaties Proefpakket DIN+ Houtpellets

Artikelnummer
PEL018
Label
Proefpakket
Gewicht
15 kg per zak
Aantal
1 zak
Kenmerk
DIN+ certificatie
Kenmerk
Lengte circa 40mm
Kenmerk
100% Dennenhout
Kenmerk
Warmtewaarde: 5.3 KW/kg
Kenmerk
Asgehalte: 0,3 tot 0,5% asgehalte
Kenmerk
Minder dan 8% vocht
Kenmerk
Exclusief verzendkosten á €9,95

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld