>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Wij zijn gesloten op 2e pinksterdag, dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar.

TUINHAARD HOUT

Wanneer u in uw tuin een op hout gestookte tuinhaard staat, bent u bij 123hout aan het juiste adres voor uitstekende gekloofde blokken voor een scherpe prijs. Met ons ovengedroogde hout wordt een gezellige avond in de tuin kinderspel. Of u nu een rustig brandend vuur met traag brandend hout wilt of een snel en eenvoudig vuur, bij 123hout.nl vindt u deze eenvoudig. Wij bieden verschillende soorten tuinhaard hout van de beste kwaliteit, met een volledige en schone verbranding.

BESTE TUINHAARD HOUT

Doordat wij ons hout in de oven drogen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Voor uw tuinhaard zijn verschillende soorten hout geschikt. Houtsoorten als essenhout, beukenhout en eikenhout geven een traag brandend vuur, zodat u minder vaak een nieuw blok erbij hoeft te doen. De beste soorten hout voor een tuinhaard zijn elzenhout en met name berkenhout, omdat ze gemakkelijk ontbranden. Wilt u meer weten over de verschillende soorten haardhout van 123hout.nl? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij beantwoorden graag al uw vragen!

TUINHAARD HOUT AANMAKEN

Om een vuur aan te maken zijn drie elementen van groot belang: een ontbrandingstemperatuur, brandstof en zuurstof. Wanneer u in uw tuinhaard met hout een vuur wilt aanmaken, is het belangrijk dat u het vuur niet direct smoort. Met verschillende accessoires zoals aanmaakhout en een houtkrullen start u eenvoudig een vuur, waarna u het opbouwt met het brandhout van 123hout.nl. Met ons ovengedroogde tuinhaard hout maken we het aanmaken van uw vuur gemakkelijk.

TUINHAARD HOUT KOPEN

Bij 123hout.nl leveren wij al het hout uit onze eigen voorraad. Wanneer u tuinhaard hout wilt kopen kunt u daardoor niet alleen vertrouwen op de kwaliteit, maar ook op een snelle levering. Wij kunnen vaak zelfs al op de volgende werkdag bij u leveren! Zo kunt u gemakkelijk en snel online hoogwaardig brandhout kopen voor een budgetprijs. Voor een gezellige avond in uw tuin bij uw tuinhaard kunt u het juiste hout kopen bij 123hout.nl.

Contact form