>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Kooiaap

LEVEREN MET KOOIAAP

Heeft u een grindpad en geen zin om uw pallet haardhout met de hand te kruien? Kies voor gemak en laat de pallet openhaardhout direct op de juiste plek plaatsen met gebruik van onze kooiaap. Een kooiaap is een klein heftruckje achterop de vrachtwagen waarmee we de pallet over grind kunnen verrijden. Met onze standaard (elektrische) pompwagen kunnen we namelijk niet over grind en andere zachte ondergronden rijden. Met de kooiaap is dit wel mogelijk. De extra kosten voor de kooiaap bedragen €60,- en kunt u toevoegen tijdens het afrekenen van uw bestelling.

 

HAARDHOUT LEVEREN MET DE KOOIAAP

Een kooiaap levering vindt altijd plaats met een standaard vrachtwagen van 18 meter lang en 4 meter hoog (50 ton). Houd er rekening mee dat de kooiaap een minimale doorgang nodig heeft van 2 meter breed en 2,5 meter hoog. De kooiaap heeft een gewicht van circa 2 ton. Controleer van tevoren of uw pad of erf dit gewicht kan dragen. 123hout.nl en de vervoerder zijn namelijk niet verantwoordelijk voor schade dat ontstaat op een andere plek dan direct naast de vrachtwagen. Eventuele kosten zijn voor eigen rekening.

INFORMATIE OVER DE LEVERING

Levering vindt plaats op werkdagen. Houd er rekening mee dat het leveren met kooiaap één extra leverdag in beslag neemt. De gewenste leverdatum kunt u zelf aanklikken tijdens het plaatsen van uw bestelling. Bij een kooiaap levering is het helaas niet mogelijk om voor een tijdslevering te kiezen.

De kooiaap levering vindt plaats met de kooiaap transporteur LCW. Van deze transporteur krijgt u geen tijdsindicatie via e-mail. Wel belt de chauffeur u even voor levering. Voor een goed verloop adviseren we bij de levering aanwezig te zijn. Heeft u nog vragen over de verzendoptie met kooiaap? Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!

Contact form