>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Haardhout laten bezorgen

Ga voor gemak en laat haardhout gewoon bezorgen. Het online kopen van haardhout bij 123hout.nl heeft zo zijn voordelen. We maken het u graag gemakkelijk. Daarom hoeft u bijvoorbeeld bij de levering van uw bestelling niet per se thuis te zijn. Als u voor 14.00 uur bestelt, leveren wij de volgende dag al. Maar het is ook mogelijk om bij uw bestelling aan te geven op welke dag u het haardhout het liefst geleverd wilt hebben. Mocht om welke reden dan ook het niet lukken om te komen leveren, dan nemen wij hierover contact met u op.

Daarnaast kunt u aangeven waar u het hout het liefst geplaatst wilt hebben. Door uw haardhout thuis te laten bezorgen, profiteert u van de volgende voordelen: uw bestelling wordt geleverd op de gewenste locatie (indien toegankelijk) en geen extra bezorgkosten vooraf.

Meer weten over ons haardhout? Bekijk onze website en kom meer te weten over de productie en de levering van haardhout. Of stel uw vraag via het contactformulier op onze website. En wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.


Bezorgen zonder verzendkosten

Alle genoemde prijzen van de pallets met haardhout zijn inclusief verzendkosten, er komen dus geen extra kosten bij. Er zijn verschillende manieren waarop u de bestelling kunt afrekenen. Zo kunt u kiezen voor een vooruitbetaling, iDeal, creditcard of u kunt contant bij de chauffeur afrekenen. Voor de laatste twee opties vragen wij een extra bijdrage.


De levering

Hoe bezorgen we het haardhout op de door u gewenste locatie? Onze ervaren chauffeurs maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Wij leveren uw bestelling af op de door u aangegeven plaats met behulp van een elektrische pompwagen. Hiermee kunnen de chauffeurs uw bestelling meestal exact op de gewenste plek plaatsen. Het plaatsen van de bestelling op uw privéterrein is wel op eigen risico. Houdt u hierbij rekening dat de elektrische pompwagen, inclusief het gewicht van de pallet, enkel over vlak en verharde ondergronden kunnen rijden. Wanneer u een grindpad heeft, zetten we de pallet in principe altijd op de stoep.

Heeft u een grindpad of er zijn teveel andere obstakels? Neemt u dan contact met ons op, of kies voor de (toeslag) optie voor levering met een kooiaap. Hiermee kan de chauffeur wel over grind rijden en de pallet verder op uw erf plaatsen. Samen komen we er altijd uit. Wellicht kunnen we ook uw haardhout op een alternatief adres plaatsen, zoals bij familieleden die wel de beschikking hebben over een makkelijk te bereiken opslagplaats.


Verschillende bezorgmogelijkheden

Op het gebied van haardhout laten bezorgen is heel veel mogelijk. Wanneer u kiest voor bezorgen aan huis, ondervindt u vooral gemak. U hoeft bijvoorbeeld niet zelf het hout naar de juiste plek te sjouwen. 123hout.nl zet, indien mogelijk en goed bereikbaar, het haardhout op de gewenste plaats neer. Onze transporteur heeft verschillende wagens in hun park, op het moment dat u weet dat een grote vrachtwagen niet bij u kan bezorgen dan kunt u dat bij ons aangeven en komen we bezorgen met een kleinere wagen. Wij bezorgen op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur door heel Nederland.

Ook leveren wij op de Waddeneilanden en in België. Voor levering op de Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen of België vragen wij wel een extra bijlage. Deze eigen bijdrage wordt automatisch berekend tijdens uw bestelling, hiervoor hoeft u verder niets te doen. Dat is wel zo duidelijk toch? Mocht u niet aanwezig kunnen zijn op de dag van levering dan kunt u dat aangeven bij de opmerkingen en kunt u vermelden waar u de bestelling geplaatst wilt hebben. Maar het is in ons bestelproces ook mogelijk om een voorkeur op te geven voor een dag waarvan u zeker weet dat u wel thuis bent.

Volg het haardhout via Track & Trace

Bij 123hout.nl krijgt u op de bezorgdag via de toegezonden link het tijdstip te zien hoe laat uw bestelling wordt geleverd. Daarnaast laten onze chauffeurs vóór de levering altijd aan u weten hoe laat zij bij u aan de deur komen, want het kan altijd sneller gaan als wij ingecalculeerd hebben of er kan zich juist vertraging voordoen door drukte op de weg. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Het is niet noodzakelijk aanwezig te zijn tijdens de bezorging. Aangezien onze chauffeurs voor levering telefonisch contact met u opnemen, heeft u ook de mogelijk om op dat moment aan te geven waar de pallet moet komen te staan. Telefonische bereikbaarheid is in dit geval wel gewenst.


Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Kopen - Droog haardhout - Haardhout kopen en bezorgenBrandhout - Openhaardhout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Ovengedroogd Haardhout - Zachte houtsoorten - harde houtsoorten

Contact form