Hét voordeel van haardhout in netten

Het grootste voordeel van haardhout in netten is toch wel dat de zakken met hout gemakkelijker te verplaatsen zijn. De zakken zijn voorzien van een lus en hebben een gemiddeld gewicht van 8-9 kilo waardoor ze goed tilbaar zijn. Iedere keer als er weer een net met haardhout leeg is, pakt u gewoon weer een nieuwe zak van de pallet af. 123hout.nl levert diverse soorten haardhout in netten. Daarbij kunt u kiezen uit 15, 32 of 72 netten. Deze netzakken zijn netjes gestapeld op een hele of op een halve pallet. De soorten haardhout die wij in netten verkopen, zijn:

  • ✓ berkenhout
  • ✓ beukenhout 
  • ✓ essenhout
  • ✓ eikenhout
  • ✓ gemengd haardhout in netten

 

Naast haardhout in netten kunt u bij 123hout.nl ook kiezen voor los gestapeld gemengd haardhout in een bigbag. Gestapelde pallets zijn verkrijgbaar in 1m³ en 2m³. Als u voor 16.00 uur bestelt, kunnen wij de volgende werkdag al leveren, u kunt zelf uw leverdatum aangeven tijdens het bestelproces.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvang u van ons een email ter bevestiging. Op dag van levering ontvangt u nog een email met de aankomsttijd van de chauffeur, zo hoeft u niet de hele dag paraat te staan wat wel zo makkelijk is, nietwaar?

Heeft u geen bericht van ons ontvangen? Stuurt u dan een email naar klantenservice@123hout.nl. Binnen een tijdsbestek van 1 uur ontvangt u dan alsnog de aankomsttijd van de chauffeur.

Netten met ovengedroogd hout voor haard en kachel

Al ons haardhout, ofwel kachelhout is gekloofd en ovengedroogd en geschikt voor in de open haard, houtkachel of welke warmtebron dan ook. U bespaart daarmee tijd op het zelf kloven en drogen van vers gekapt hout. Dat hebben wij al voor u gedaan. Ieder houtsoort heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen qua verbranding. Het is maar waar u van houdt en wat de grootte van de haard of de houtkachel is.

Sommige soorten kachelhout branden beter in een kleinere kachel, zoals berkenhout en andere soorten branden weer beter in middelgrote en grote haarden. Hard hout is weer duurder in de aanschaf dan zacht kachelhout, maar hardhout is over het algemeen gezien duurder en brandt natuurlijk ook langer! Zo kosten 72 netzakken met van middelharde haardhout berken €299.- en 72 netzakken met het harde houtsoort beuken, essen of eiken bestelt u voor €315. Een zak met gemengd haardhout kost in de huidige actie slechts €295, wat neerkomt op een stukprijs ongeveer €4,00!

Gemengd haardhout is ideaal om te verbranden

Wilt u een combinatie van verschillende soorten hout online bestellen? Wij leveren gemengd hout in netten of in de vorm van Big Bags, halve pallets en hele pallets.

Elk net is een ideale mix van onze zachte, middelharde en harde houtsoorten. Een net heeft een gewicht van ongeveer acht kilo. Voor zowel 15, als 32 en 72 netten met gemengd haardhout betaalt u nu een actieprijs. Naast een mix van hout in netten, leveren we het hout ook strak gestapeld in halve of hele pallets. De pallet met 72 gemengde zakken met kachelhout is onze meest verkochte pallet. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Voor meer informatie over ons gemengde haardhout kunt u ons telefonische bereiken op 0561-712007. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 9.00 - 20.00 uur. Wilt u liever mailen? Dat kan ook. Of vul online het contactformulier in.

Bewaar een pallet droog

Om de kwaliteit van het ovengedroogde brandhout te behouden, adviseren wij u om de pallet droog te stallen in een schuur of onder een afdak. Als er maar geen regenwater bij kan komen. Indien dit niet mogelijk is, adviseren wij u om steeds een aantal netten tijdig naar binnen te verplaatsen en dan zijn ze weer voldoende droog op het moment dat u het hout gaat stoken.

Bestel aanmaakhoutjes erbij!

Als u bij ons een pallet met haardhout bestelt, heeft u de mogelijkheid om gelijk een net met aanmaakhoutjes er bij te bestellen. Of meer dan één, dat mag natuurlijk ook! Een zak met aanmaakhoutjes heeft een gewicht van vier kilo en kost €5,00. Wanneer u meer dan één net bestelt, profiteert u van voordeelprijzen. Bij drie netten bespaart u 15%, bij vijf netten bespaart u 20% en bij tien zakken met aanmaakhoutjes is de korting 30%.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates