>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Zoekt u openhaardhout?

WIJ BIEDEN EEN DIVERS ASSORTIMENT BRANDHOUT: UITSTEKENDE KWALITEIT EN SCHERP GEPRIJSD

123hout.nl is gespecialiseerd in het leveren van verschillende houtsoorten. Hierbij kunt u denken aan berkenhout, haagbeuk, elzenhout, essenhout en eikenhout. Onze producten zijn van goede kwaliteit, scherp geprijsd en volledig gebruiksklaar. Het openhaardhout wordt gekloofd en ovengedroogd op pallets aangeleverd. Zodoende geeft ons hout veel warmte af en kent het een lange brandduur. U kunt kiezen uit een formaat van 1,75m³ of 3,5m³. Wilt u het hout zelf komen afhalen? Dan kunt u terecht bij onze vestiging in Hoogeveen. Natuurlijk bezorgen wij ook gewoon bij u thuis. Klik snel op onze productpagina om eenvoudig online te bestellen!


DUIDELIJKHEID EN GEMAK BIJ DE AANKOOP VAN OPENHAARDHOUT

Op de website van 123Hout vindt u een duidelijk overzicht van onze verschillende houtsoorten. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW én transportkosten. Er zitten dus geen bijkomende kosten aan uw bestelling. Daarnaast is het bij de levering van het openhaardhout niet nodig om thuis te zijn. We zetten de pallet met hout graag op de plaats waar u dat wilt (binnen de mogelijkheden). Dit kunt u ter plekke overleggen met de chauffeur. Wilt u uw bestelling snel in huis hebben? Bestel dan vandaag nog voor 14:00 uur, dan staat de pallet morgen al bij u op de stoep.

 

VEILIG EN BETROUWBAAR

Naast het scheppen van heldere voorwaarden, doen wij graag een stapje extra. Zodoende mogen wij onze naam verbinden aan Stichting Webshop Keurmerk. Dat houdt in dat we aan strenge kwaliteitscriteria moeten voldoen. En dat we het niet voor niets doen, blijkt wel uit de mooie beoordelingen op onafhankelijk beoordelingsplatform Trustpilot. Uit meer dan 570 beoordelingen, scoren wij gemiddeld een cijfer negen. Daar zijn we enorm blij mee! Het zorgvuldig omgaan met uw privégegevens en de mogelijkheid om veilig te betalen in een omgeving als iDeal is voor ons vanzelfsprekend. Sluit u zich daarom nu aan bij honderden tevreden klanten en bestel vandaag nog uw openhaardhout. Bel voor meer informatie met 0561-712007 of stuur een bericht via ons contactformulier.

 


Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Kopen - Droog haardhout - Haardhout kopen en bezorgenBrandhout - Openhaardhout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Ovengedroogd Haardhout - Zachte houtsoorten - harde houtsoorten

Contact form