>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Wij zijn gesloten op 2e pinksterdag, dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar.

Vuurschaal hout

Of uw vuurschaal nu op een balkon, terras of in uw tuin staat maakt voor de gezelligheid weinig uit. Het maakt echter wel uit welk hout u op uw vuurschaal legt. Het ovengedroogde hout van 123hout.nl geeft een volledige verbranding, waardoor de rookoverlast minimaal is. Dit is een belangrijk verschil met het hout dat u bij tankstations of tuincentra kunt kopen. Deze zijn vaak niet goed genoeg gedroogd, waardoor ze te vochtig zijn. Wanneer u vuurschaal hout in onze webshop bestelt, kunt u genieten van een prettig vuur.

WELK HOUT VUURSCHAAL

Voor een sfeervol vuur in uw vuurschaal is het juiste hout zeer belangrijk. Welk hout u voor uw vuurschaal het beste kunt gebruiken is afhankelijk van wat u wil. De meeste houtsoorten kunnen uitstekend gebruikt worden op een vuurschaal, maar wij adviseren beukenhout. Doordat dit hout snel verkoolt kunt u het gemakkelijk verdelen en de warmte sturen. Berkenhout is eenvoudig aan te krijgen en heeft een mooi vlammenspel. Heeft u vragen over welk soort hout met uw vuurschaal de gewenste sfeer oplevert? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

VUURSCHAAL HOUT KOPEN

Bij 123hout.nl kunt u allerlei soorten vuurschaal hout kopen voor scherpe prijs. Doordat wij ons hout in eigen voorraad hebben in onze grote droogkamers kunnen wij het hele jaar door snel leveren. Dit kan vaak zelfs al de volgende werkdag! Ons brandhout is te verkrijgen in zakken, netten en op pallets. Zo is het gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen. Wanneer u meer informatie over levering wilt lezen kunt u terecht op onze pagina bezorgen en afhalen haardhout. Wanneer u voor uw vuurschaal het beste hout wilt kopen bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres!

Contact form