>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Wij zijn gesloten op 2e pinksterdag, dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar.

Openhaardhout kopen

Bent u door uw voorraad openhaardhout heen? Waarom dan geen pallet met openhaardhout bestellen? Dan heeft u voorlopig weer voldoende voorraad. 123hout.nl is de grootste leverancier als het gaat om kwalitatief ovengedroogd openhaardhout! Wanneer u bij ons openhaardhout bestelt, ontvangt u het gewenste houtsoort op een pallet. U kunt een keuze maken tussen de formaten 1m³ en 2m³.

In onze webshop vindt u per houtsoort gedetailleerde informatie over de afmetingen van een pallet, de lengte van de houtblokken en het karakter van het hout. Daarnaast zijn de vermelde prijzen inclusief BTW én transportkosten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Bestelt u openhaardhout op een werkdag vóór 14.00 uur? Dan leveren wij al de volgende werkdag, maar u kunt zelf ook een datum kiezen tot 10 weken in de toekomst. Bent u niet thuis? Dat hindert niet, als u aangeeft waar de pallet mag komen te staan doen wij de rest (mits goed bereikbaar). Zo wordt openhaardhout bestellen wel heel eenvoudig.

VERSCHILLENDE SOORTEN OPENHAARDHOUT

Ons assortiment openhaardhout bestaat uit verschillende houtsoorten met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Onze passie voor hout heeft ervoor gezorgd dat wij u alles kunnen vertellen over openhaard hout. Welk soort hout wilt u kopen?

Bij ons heeft u de keuze uit de volgende soorten:


Berkenhout geeft bij het branden het meeste licht, vanwege de felle vlam. Ook staat berkenhout bekend om zijn witte bast, wat weer een decoratieve functie heeft. En eikenhout is hard openhaardhout met een lange brandduur. Het is belangrijk dat openhaardhout droog is, want dan geniet u optimaal van uw openhaard of houtkachel.

Wanneer u te vochtig hout in een open haard stookt, kunt u last krijgen van rondvliegende vuurvonkjes en geeft het minder warmte af. En dat is niet de bedoeling. Iedere houtsoort is ovengedroogd en gekloofd. Door een zeer laag vochtigheidsgehalte van minder dan 20% kent het hout een lange brandduur en geeft het veel warmte af.

Wilt u meer weten over het juiste houtsoort voor in de open haard of de houtkachel? Wij staan u graag te woord. 123hout.nl heeft passie voor hout en door onze jarenlange ervaring in het verwerken van openhaardhout, kunnen wij u advies op maat bieden.OPHALEN VAN EEN BESTELLING

Uw bestelling laten thuisbezorgen doen wij natuurlijk gewoon kosteloos. De transportkosten zijn immers al verwerkt in de productprijzen. Het is echter ook mogelijk om het bestelde openhaardhout af te halen. Wanneer u het hout afhaalt in ons magazijn, dan ontvangt u een korting van € 35.- per pallet.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Maak dan een afspraak door te bellen naar 0561-712007 of stuur een mail naar info@123hout.nl.

Onze opslag is in Hoogeveen, hier verwelkomen wij u graag! Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 en 17.00 uur. Wij kunnen de pallets met een heftruck op uw aanhanger plaatsen, snel en gemakkelijk! Of koop haardhout in netten, gemakkelijk te verplaatsen!


OPENHAARDHOUT RETOURNEREN

Wij kunnen het ons echt niet voorstellen, dat u niet tevreden bent over het openhaardhout. Maar mocht dit toch zo zijn, dan kunt u het hout binnen 14 dagen retourneren. Retour gaat altijd in overleg met onze klantenservice, onze contactgegevens vindt u hier. Uiteraard dient de pallet met openhaardhout nog niet aangebroken te zijn.


KLANTTEVREDENHEID

Wij van 123hout.nl hechten heel veel waarde aan tevreden klanten. 123hout.nl gaat voor 200% tevredenheid bij het leveren van openhaardhout.

Met iedere bestelling die bij ons binnenkomt gaan we zorgvuldig aan de slag. Daarom zorgen we ervoor dat het kopen van openhaardhout op een zo kwalitatief mogelijke manier gebeurt. Wij bedoelen hiermee dat we er voor zorgen dat we u continue veiligheid kunnen bieden, wanneer het gaat om het afhandelen van uw bestelling. Betalen in een veilige omgeving hoort daar bijvoorbeeld bij.

Ook zorgen we ervoor dat uw privacy gewaarborgd blijft en is er sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling. Openhaardhout bestellen is zo heel veilig en betrouwbaar. Wilt u ook kwalitatief, scherp geprijsd openhaardhout kopen tegen gunstige voorwaarden en een laagdrempelig bestelproces? Dan bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres!


Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Kopen - Droog haardhout - Haardhout kopen en bezorgenBrandhout - Openhaardhout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Ovengedroogd Haardhout - Zachte houtsoorten - harde houtsoorten

Contact form