>
  • Pallets worden gratis thuisbezorgd

  • Voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis

  • Direct stoken na het leveren

  • Afhalen mogelijk bij onze vestiging

Klantenservice
Bereikbaar van 8.30 - 21.00

Wij zijn gesloten op 2e pinksterdag, dinsdag 21 mei staan wij weer voor u klaar.

DROOG OPENHAARDHOUT

Gekloofd en droog openhaardhout voor een scherpe prijs! Wie wil dat nou niet? Dat scheelt u tijd en ruimte! Het kan namelijk wel één tot drie jaar duren voordat haardhout op natuurlijke wijze gedroogd is. Naast de lange droogtijd moet het hout ook op een geschikte plek aan de lucht kunnen drogen. Als het openhaardhout een vochtigheidspercentage van onder de 20% heeft bereikt, is het hout voldoende droog en daarmee klaar voor verbranding. Voor kwalitatief droog openhaardhout wat direct klaar is voor gebruik, moet u bij 123hout.nl zijn.

DROOG OPENHAARDHOUT STOKEN

Koopt u ovengedroogd openhaardhout bij 123hout.nl? Dan profiteert u van diverse voordelen. Zo kunt u na ontvangst direct ons droog openhaardhout stoken. Door de optimale vochtigheidsgraad kan het gelijk de haard in. De perfecte vochtigheidsgraad van ons openhaardhout zorgt daarnaast ook voor schone verbranding en minimale aanslag in het rookkanaal. Ook bespaart u tijd en ruimte, doordat wij al het voorwerk voor u hebben gedaan. Ongedierte en schimmels die in het hout zitten sterven al in de droogkamer, hier heeft u thuis dus geen last meer van.

Voor het stoken in een openhaard is droog hout erg belangrijk. Het soort droog openhaardhout dat u kiest hangt af van uw persoonlijke voorkeur en ervaring. Wij bieden zachte houtsoorten en harde houtsoorten aan. Zachte soorten branden sneller en geven een speelse vlam. Harde houtsoorten hebben daarentegen rustige en sierlijke vlammen en gloeien lang na. Wilt u met droog openhaardhout stoken? Neem dan een kijkje in ons grote assortiment!

SOORTEN DROOG OPENHAARDHOUT

123hout.nl is dé specialist als het gaat om verschillende soorten droog openhaardhout. Wij bieden u een ruim assortiment, waaronder:


De pallets met hout worden geleverd in de formaten 1m³ en 2m³. Deze bezorgen we gratis bij u aan huis en indien mogelijk ook op de gewenste opslagplaats. Naast levering in pallets, is het ook mogelijk om uw bestelling te ontvangen in diverse hoeveelheden haardhout in netten. Door de vele soorten droog openhaardhout die wij aanbieden, zit er voor iedereen geschikt haardhout bij!

DROOGPROCES OPENHAARDHOUT

Het droogproces van openhaardhout gaat via lucht. In dit geval staat het haardhout op een droge plaats in de wind. Daarbij moet het hout zo gestapeld zijn dat de wind er ook gemakkelijk door kan waaien. Dit kost veel ruimte en tijd. Bij 123hout.nl helpen we de natuur een handje door haardhout te drogen in speciale droogkamers. Aangezien de vraag naar droog openhaardhout de afgelopen jaren enorm is toegenomen, is het noodzakelijk geworden om haardhout versneld te laten drogen. Het droogproces van openhaardhout in onze droogkamers duurt slechts enkele dagen, waardoor we het zo snel mogelijk kunnen leveren!

GOEDKOOP DROOG OPENHAARDHOUT

U bent niet de enige die op zoek is naar goedkoop droog openhaardhout. De laatste jaren is een haard of een houtkachel enorm in populariteit gestegen. Ruim 1,3 miljoen huishoudens genieten regelmatig van een houtkachel of open haard! Deze sfeervolle verwarmers brengen een fijne sfeer in huis. Ook het knetterende en knisperende geluid is wat veel mensen zo aanspreekt. Maar geen geknetter en geknisper zonder openhaardhout. Stookt u regelmatig? Dan is het wel zo fijn om over voordelig, maar kwalitatief ovengedroogd openhaardhout te beschikken. En dat bestelt u bij 123hout.nl! Wij leveren ons hout tegen scherpe prijzen. Wilt u een offerte op maat of heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag! Voor goedkoop droog openhaardhout bent u bij 123hout.nl aan het juiste adres!

DROOG OPENHAARDHOUT KOPEN

Als u droog openhaardhout wilt kopen, kunt u dat gebruiken voor binnen en voor buiten! Het openhaardhout is ook ideaal voor een buitenhaard. Wanneer u in de zomer wilt genieten rondom een vuurschaal of een vuurkorf, hebben wij hout van hoge kwaliteit. 123hout.nl voorziet u het hele jaar rond van haardhout. Met droog hout zit u in ieder geval veilig, want er is zeer weinig kans op rondvliegende vonken of een enorme rookontwikkeling. En dat betekent geen stank en overlast voor de buren. Dat is wel zo prettig toch? Droog openhaardhout kopen doet u het voordeligst bij 123hout.nl!

Contact form