Haardhout kopen doet u bij 123hout.nl

Wilt u kwalitatief haardhout kopen voor een scherpe prijs? Of wilt u ovengedroogd hout, dat veilig is voor open haard en houtkachel? Kies dan niet voor gratis haardhout, maar bestel het haardhout van 123hout.nl. Door online uw haardhout te kopen in onze webshop, bent u heel voordelig uit, maar kiest u automatisch ook voor: haardhout van hoge kwaliteit mooi en ongedierte vrij hout verantwoorde houtkap gedroogd hout met juiste vochtigheidspercentage haardhout, dat voor alle houtgestookte kachel en ovens geschikt is Wij zijn dé specialist op het gebied van haardhout. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar en beantwoorden met onze passie voor hout al uw vragen.

Verschil tussen zacht en hard haardhout

Zowel harde als zachte soorten hout zijn geschikt om te gebruiken voor de open haard of houtkachel. Welk soort haardhout u ook koopt, één ding staat vast: ons haardhout is schoon en verantwoord om mee te stoken. Tussen hard en zacht haardhout bestaan wel verschillen in brandtijd en het in soort vlammenspel. Zo geeft hardhout mooie rustige vlammen, terwijl zachte houtsoorten feller en dus eerder opbranden. Maakt u gebruik van harde houtsoorten, zoals essenhout, beukenhout, eikenhout of haagbeukhout? Dan blijven de kooltjes langer gloeien en hoeft u minder vaak bij te vullen. Een zachtere houtsoort is bijvoorbeeld elzenhout. Berkenhout is een middelharde houtsoort. Een voordeel van zachtere houtsoorten is dat deze meer warmte in korte tijd afgeven. Als u de woonkamer in zeer korte tijd wilt verwarmen, kunt u kiezen voor een zachtere houtsoort.

Haardhout voor iedere kachel

Voor iedere soort haard of houtkachel, groot of klein, is er wel een geschikt soort hout te koop. Ons assortiment haardhout bestaat alleen uit loofbomenhout, zoals essenhout, berkenhout, beukenhout,haagbeuk of elzenhout. Maar eikenhout is toch wel het populairste soort haardhout. Het brandt, net als essenhout, heel erg lang, geeft veel warmte af, het ruikt lekker en zorgt ook nog voor een levendig vlammenspel. Weet u niet welk soort haardhout u het beste kunt kopen? Wij maken het u gemakkelijk! Met de keuzetool bovenaan onze site, kunt u gepast advies krijgen welke houtsoort er bij u past. Voor elke situatie is er wel een geschikte houtsoort te vinden.

Gemengd haardhout kopen

Bent u op zoek naar haardhout met een lange brandduur? Of wilt u haardhout kopen met een mooi vlammenspel? Ons ovengedroogd hout brandt erg lang en geeft veel warmte af. Bij 123hout.nl kunt u ook gemengd haardhout kopen. Gemengd haardhout is een ideale mix van de meest verkochte combinatie eikenhout, essenhout en beukenhout. Di zijn allemaal harde houtsoorten die zorgen voor een mooi vlammenspel en een hoog rendement. Besluit u om gemengd haardhout te kopen? Dan kunt u kiezen voor levering in de vorm van bigbags, voor een halve pallet en hele pallets. En wilt u de houtblokken los in een BigBag, pallet of op een halve pallet? Of heeft u het haardhout toch liever in netten? Dan leveren wij die per 15 zakken, 32 zakken of 72 zakken. Het kan allemaal bij 123hout.nl

Verschillende betaalmogelijkheden en andere voordelen

Haardhout kopen in onze webshop heeft zijn voordelen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, zoals via bankoverschrijving, onder rembours, achteraf betalen op factuur en uiteraard de meest gebruikte methode; de Ideal betaling. Wij leveren op werkdagen tussen 8.00 en 18.00 uur door heel Nederland en België. Voor leveringen op de Waddeneilanden vragen wij een extra bijdrage van € 40. Mocht u niet aanwezig zijn op de dag van levering, is dat geen probleem. Laat ons dan weten waar de chauffeur de bestelling mag plaatsen. Mocht om welke reden dan ook het niet lukken op deze dag te bezorgen, dan nemen wij ruimschoots van tevoren contact op. Natuurlijk is het ook mogelijk om de levering te volgen via een track- en tracelink. Op de dag van levering ontvangt u een email van onze vervoerder met de aankomsttijd van de chauffeur. Tevens wordt u van tevoren gebeld door de chauffeur. Zo hoeft u niet de hele dag thuis te blijven. Wel zo handig toch?

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates