Zuid-Afrikaans hardhout

Zuid-Afrikaans hardhout

Nieuw! Zuid-Afrikaans hardhout

Vanaf heden mag 123hout.nl zich trotse importeur noemen van dit Zuid-Afrikaanse hardhout! De reden dat we zo enthousiast zijn komt doordat het heel duurzaam haardhout is. De blokken zijn zeer hard en branden in langzaam tempo op. U kunt zeer duurzaam stoken met dit hardhout! Andere reden is de heerlijke geur dat dit hout afgeeft; namelijk de geur van eucalyptus hout!


DUURZAAM STOKEN MET ZUID-AFRIKAANS HARDHOUT

Zuid-Afrikaans hardhout staat bekend om de stevigheid en hardheid. De naam zegt het al; dit Zuid-Afrikaans hardhout is afkomstig uit Zuid-Afrika. Hier hebben de blokken meerdere maanden liggen drogen in een warme omgeving. Hierdoor hebben de blokken nog maar een heel klein vochtpercentage. Het is vergelijkbaar met gedroogd haardhout, alleen dan nóg duurzamer!


LEVENDIG HAARDVUUR

Dit Zuid-Afrikaanse hardhout is afkomstig van de eucalyptus boom. Kenmerkend is dan ook dat het een heerlijke geur afgeeft tijdens het duurzaam stoken! U zult genieten van heerlijke geur met een levendig haardvuurtje. Doordat het kan knapperen raden we het vaak aan voor gesloten systemen, maar het hout kan uiteraard ook voor open haarden worden gebruikt. Maak de kachel eerst goed warm met aanmaakblokjes of houtkrullen en wat aanmaakhout. Daarna kunt u verder stoken met dit hardhout.


BESTEL NU DUURZAAM HOUT BIJ 123HOUT.NL

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product? Wij kunnen ons voorstellen dat u dit hout eerst wilt testen. Daarom bestelt u wel heel gemakkelijk een proefpakket via onze website! De blokken duurzaam hout zijn verpakt in speciaal ontworpen plastic tassen. Deze zijn zeer stevig, hebben een handvat en zijn daarom gemakkelijk te verplaatsen. Een proefpakket met Zuid-Afrikaans hardhout bevat drie van deze zakken, waardoor u dit duurzaam hout goed kunt testen.

Bent u benieuwd geworden naar Zuid-Afrikaans hardhout? Bestel vandaag nog via 123hout.nl! Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Deze is bereikbaar via 0561-712007. Stuurt u liever een e-mail? Mail dan naar info@123hout.nl.