Proefpakket RUF briketten mix

Op werkdagen voor 14.00 besteld = levering volgende dag!
€ 24.95incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket RUF briketten mix

Voor een optimaal rendement zit u met deze RUF briketten helemaal goed. Het lage vochtpercentage en de hoge dichtheid zorgen voor een hoge energetische waarde. In verhouding brandt het zelfs drie keer langer dan haardhout! Wilt u de RUF briketten eerst testen? Bestel nu een proefpakket bij 123hout.nl en krijg deze snel thuisbezorgd!

HEERLIJK STOKEN MET RUF BRIKETTEN

Deze RUF briketten zijn samengeperst van houtsnippers van zachte houtsoorten. Ze hebben een milieuvriendelijke samenstelling, waardoor er een schone verbranding is. Een verstopte schoorsteen is met deze RUF briketten verleden tijd! En niet geheel onbelangrijk: het geeft heerlijk veel warmte af. De blokken zijn droog, branden goed en zijn daardoor gemakkelijk in gebruik.

RUF BRIKETTEN BIJ U THUIS GELEVERD

Dit proefpakket bestaat uit drie zakken. Elk pak bevat RUF 12 blokken. Deze kleine hoeveelheid maakt het mogelijk dit product eerst uitvoerig te testen. Bevallen de briketten? Bestel ze dan vervolgens in grotere hoeveelheden! Hiermee bespaart u namelijk op de kosten. Houd er rekening mee dat de kleur kan afwijken van de foto en dat er bij dit product nog verzendkosten worden berekend. Bestelt u een proefpakket bij een hele pallet? Dan betaalt u geen extra verzendkosten! Vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een berichtje naar info@123hout.nl of neem contact op via 0561-712007. Graag tot ziens!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket RUF briketten mix

Artikelnummer
BRIK002
Label
Proefpakket
Gewicht
10 kg per zak
Aantal
3 zakken
Kenmerk 1
Brandt gemakkelijk
Kenmerk 2
Geen restafval, schone verbranding
Kenmerk 3
Optimale warmte
Kenmerk 4
Maximaal rendement
Kenmerk 5
Hoge energetische waarde
Kenmerk 6
Laag vochtpercentage
Kenmerk 7
Maximaal 1 per bestelling
Kenmerk 8
Exclusief verzendkosten á €9,95

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld