Proefpakket RUF briketten beukenhout

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 15.95 incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket RUF briketten beukenhout

Briketten, is dat iets voor mij? Met een proefpakket kom je daar snel achter! In een proefpakket zit 1 pak met briketten, precies genoeg om te bepalen of het wat voor jou is. Is het wat voor jou? Dan kun je gemmakelijk en snel een grote hoeveelheid bestellen via 123hout.nl 

Optimaal rendement behalen met stoken? Genieten van heerlijke warmte en mooie vlammen? Dan zit u met deze briketten goed! Stook nu extra duurzaam met RUF briketten beukenhout! Wilt u de RUF briketten eerst testen? Bestel nu een proefpakket bij 123hout.nl en krijg deze snel thuisbezorgd!

Duurzaam stoken met RUF briketten

Deze RUF briketten zijn samengeperst van houtsnippers van beukenhout. Dit hout staat bekend als een harde en duurzame houtsoort. Dit betekent dat u met deze RUF briketten ook heel duurzaam stookt! Het vochtpercentage in deze briketten is minimaal. Dit – in combinatie met de hoge dichtheid – zorgt voor een hoge energetische waarde. Het brandt zelfs langer door dan haardhout! Daarnaast zijn er geen vervuilende stoffen toegevoegd. Dit allen tezamen zorgt voor een schone verbranding. Het resultaat? Een mooi vlammenspel en geen vervuiling van het rookkanaal!

Levering RUF briketten

Deze RUF briketten leveren wij vanuit eigen voorraad. Hierdoor is er altijd extra controle op de kwaliteit! Tijdens het afronden van uw bestelling kiest u zelf de afleverdatum, wel zo gemakkelijk! Houd er rekening mee dat de kleur van de briketten kan afwijken van de foto.

Bestelt u een proefpakket bij een hele pallet? Dan betaalt u geen extra verzendkosten! Vragen? Neem gerust contact met ons op! Stuur een berichtje naar info@123hout.nl of neem contact op via 0561-712007. Graag tot ziens!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket RUF briketten beukenhout

Artikelnummer
BRIK029
Label
Proefpakket
Gewicht
10 kg per zak
Aantal
1 pak
Kenmerk
1 verpakking met RUF Briketten
Kenmerk
Geen restafval, schone verbranding
Kenmerk
Optimale warmte
Kenmerk
Laag vochtpercentage
Kenmerk
Maximaal 1 per bestelling
Kenmerk
Exclusief verzendkosten á €9,95

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld