Pallet Zuid-Afrikaans hardhout

Beoordeling:
(1)
Op werkdagen vóór 14.00 besteld = de volgende werkdag geleverd.
€ 369.00incl. BTW

Productomschrijving Pallet Zuid-Afrikaans hardhout

Naast een mooi vlammenspel wilt u uiteraard zo duurzaam mogelijk stoken! 123hout.nl maakt dat mogelijk door dit Zuid-Afrikaans hardhout! U zult ervaren dat u met deze blokken zeer duurzaam zult stoken. Tijdens het stoken komt er ook nog eens een heerlijke geur vrij. Bovendien zult u genieten van het mooie vlammenspel dat er bij komt kijken!

BRANDHOUT UIT ZUID-AFRIKA

De stammen in deze pallet zijn afkomstig uit verantwoord beheerde bossen in Zuid-Afrika en zijn hier zeer goed gedroogd. Het hout bevat heel weinig vocht, waardoor het direct in gebruik te nemen is als duurzaam haardhout. Door de hardheid brandt het in langzaam tempo op. De kachel hoeft lang niet zo vaak bijgevuld te worden!

DUURZAAM STOKEN MET HARDHOUT

Dit brandhout wordt netjes gestapeld op een pallet. De inhoud van de pallet is ongeveer 1 kuub gestapeld. U betaalt wellicht meer, maar u zult merken dat het ook een stuk langer brandt! Hierdoor heeft u een hele andere prijs-kwaliteit verhouding, in vergelijking met onze andere pallets haardhout. Een pallet Zuid-Afrikaans brandhout brandt ongeveer net zo lang als een pallet berkenhout!


BELEVING DOOR MIDDEL VAN DUURZAAM HOUT

Het zijn echter de eigenschappen van het hout die verschillen. Wanneer u de voorkeur geeft aan een levendig haardvuur zit u met dit brandhout namelijk goed. En laten we de heerlijke geur niet vergeten! Het hout geeft een ultieme beleving. Wij snappen dat dit een nieuw product is en u er wellicht vragen over heeft. In dat geval raden wij aan om contact op te nemen met onze ervaren stokers via 0561-712007 of info@123hout.nl. Zij staan u graag te woord!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pallet Zuid-Afrikaans hardhout

Artikelnummer
EUCAL001
Voordeel
Duurzaam in gebruik
Voordeel
Stookt 1,5 keer langer
Voordeel
Heerlijke geur
Voordeel
Levendig haardvuur
Voordeel
Langzame verbranding
Voordeel
Prachtige lichtrode en blauwe vlammen
Voordeel
Uit verantwoord beheerde bossen
Afmetingen pallet
120x100x100 cm
Bloklengte
Circa 30 centimeter
Gewicht
500 kilo

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: lekker lang stoken!

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld