Hele pallet essenhout | 43 cm

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 559.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet essenhout | 43 cm

Heeft u een grote kachel of haard? Dan is deze pallet essenhout een uitkomst voor u! De blokken in deze pallet zijn extra groot; ze zijn namelijk 43 centimeter lang. Voordeel is dat u minder vaak hoeft bij te vullen. Deze lange blokken branden namelijk extra lang!

HEERLIJK STOKEN MET ESSENHOUT

Essenhout is een mooie, duurzame houtsoort. Dit houdt in dat de blokken langzaam opbranden. Het hout geeft een heel mooie vlammenspel, waar u heerlijk van kunt genieten. De blokken branden goed op, hierdoor er is een volledige verbranding. Wij garanderen u dat u geen last heeft van rook of een sissend vuur. Iets wat bij nat hout wel het geval is. Oftewel: fijn en verantwoord stoken!  

EXTRA LANGE BLOKKEN ESSENHOUT

Al onze blokken haardhout zijn standaard rond de 43 centimeter. Deze kunnen in elke kachel of haard. Af en toe krijgen we hout binnen dat niet aan deze standaard voldoet. De blokken zijn langer, waardoor ze niet geschikt zijn voor kleinere kachels. Daarom staat dit product online, speciaal voor stokers met een grote kachel of haard. Een groter blok haardhout brandt langzamer op, waardoor er veel minder blokken in de kachel gedaan hoeft te worden. Oftewel: minder werk! Heeft u interesse? Bestel dan gelijk; er is vaak een beperkte voorraad van dit soort producten.

PALLET ESSENHOUT SNEL GELEVERD

Alle producten in het assortiment leveren wij vanuit eigen voorraad. Tijdens het afrekenen kiest u zelf de afleverdatum. Op deze dag wordt de pallet geleverd. Het hout is ovengedroogd, waardoor u na ontvangst direct kunt stoken!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet essenhout | 43 cm

Artikelnummer
ES004
Label
43 CM BLOKKEN
Type kachel
Grotere kachels en haarden
Ovengedroogd
Afmetingen pallet
Circa 120x80x210 cm
Bloklengte
circa 43 cm
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
Combinatie tussen harde- en zachte houtsoort
Kenmerk
Ideaal voor grote kachels of haarden
Kenmerk
Efficiënte warmteafgifte
Kenmerk
Aangename geur bij verbranding
Kenmerk
Minder blokken nodig in de kachel

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld