Retourneren


Kan ik een artikel retourneren?

Bent u niet tevreden over het artikel dat u bij ons besteld heeft, dan kunt u binnen 14 dagen uw artikel retourneren. De kosten van het retourneren á € 75.- zijn voor uw eigen rekening. U krijgt uw geld binnen vijf werkdagen retour, mits het artikel in de oorspronkelijke, onbeschadigde staat verkeert. 


Voorwaarden retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retour zenden in een zo oorspronkelijk mogelijk en onbeschadigde staat. De kosten voor het retourneren komen voor uw eigen rekening. Wanneer een product wordt geretourneerd worden er 75,- retourneringskosten in rekening gebracht. Dit bedrag geldt wanneer wij het product bij u komen ophalen. Wanneer u zelf het product komt terugbrengen, zullen er geen kosten in rekening gebracht worden. Uw aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending volledig op uw rekening teruggestort.

Een artikel dient aan de volgende voorwaarden te voldoen om te geretourneerd te kunnen worden:
U kunt een artikel retourneren binnen 14 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en verpakking wordt teruggestuurd. Neem als u niet tevreden bent over uw bestelling gelijk contact met ons op en we zoeken direct een passende oplossing voor u. U kunt ons per telefoon bereiken op 0561-712007 of via de email op info@123hout.nl. U ontvangt van ons dezelfde dag nog een email terug ter bevestiging van goede ontvangst van uw bericht.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates