Levering

Gratis verzending

De verzending van uw bestelling is bij 123Hout altijd gratis. Alle prijzen van de pallets zijn inclusief de bezorging, er komen bij ons dus géén verzendkosten bij. U kunt kiezen voor een vooruitbetaling, betaling achteraf op factuur of u kunt contant bij de chauffeur afrekenen, voor de laatste twee opties vragen wij een geringe extra bijdrage. Wij bezorgen ook in België en op de Waddeneilanden. Wij vragen hiervoor een eigen bijdrage van € 40,- per pallet voor België en € 30,- voor de Waddeneilanden. Deze eigen bijdrage wordt automatisch berekend tijdens uw bestelling, hiervoor hoeft u verder niets te doen.


Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?

Op dag van levering kunt u via ons eigen Track & Trace systeem het tijdstip van levering real-time volgen via onze site, rechtsboven staat een knop volg uw bestelling.
Hier kunt u door simpelweg het invullen van u postcode en huisnummer controleren hoe laat de chauffeur verwacht wordt aan te komen
Tijdens uw bestelling heeft u uw eigen voorkeur doorgeven qua leverdatum, wij komen op die dag bezorgen tenzij anders is afgesproken.

Houdt u er rekening mee dat de bezorging mensenwerk is en dat het kan voorkomen dat de chauffeur iets eerder of iets later kan aankomen, de verwachtte aankomsttijd past zich gedurende de dag aan indien noodzakelijk, dit kan te maken hebben met de omstandigheden op de weg. Onze chauffeur heeft opdracht vóór levering contact op te nemen met u via het nummer wat bij ons bekend is, zo weet u altijd hoe laat uw bestelling wordt geleverd.


Hoe wordt de pallet bezorgd?

Onze transporteur heeft verschillende wagens in hun park, op het moment dat u weet dat een grote vrachtwagen niet bij u kan bezorgen dan kunt u dat aangeven tijdens uw bestelling en komen we bezorgen met een kleinere wagen.  Al onze bestellingen worden bezorgd met behulp van een electrische pompwagen. Hiermee kunnen de chauffeurs uw bestelling meestal exact op de gewenste plek plaatsen. Houdt u er rekening mee dat plaatsen op uw eigen terrein voor eigen risico is en dat de pompwagen enkel over vlak en goed verharde ondergrond kan rijden. 


Kan ik een datum voor aflevering kiezen?

Ja, het is zeker mogelijk uw voorkeur op te geven voor een leverdatum, u kunt dit aangeven tijdens uw bestelling.


Leveren jullie ook in het weekend?

Helaas leveren wij niet in het weekend. Wanneer u voor 16:00 besteld, heeft u de volgende werkdag uw bestelling in huis. Bestellingen in het weekend kunnen wij op z’n vroegst de disndag na het weekend bezorgen.


Dien ik aanwezig te zijn tijdens de levering?

Het is niet noodzakelijk aanwezig te zijn tijdens de bezorging, onze chauffeurs bellen altijd het nummer wat bij ons bekend is zodat u één op één met de chauffeur in kwestie kunt bepalen waar u de pallet geplaatst wilt hebben. U kunt uiteraard ook de gewenste plek doorgeven tijdens uw bestelling. Houdt u er rekening mee dat plaatsen op uw eigen terrein voor eigen risico is en dat de pompwagen enkel over vlak en goed verharde ondergrond kan rijden.


Schade ontstaan tijdens de bezorging

De chauffeur neemt de verantwoordelijkheid tot één meter binnen uw erf.  Wilt u dat de pallet verder op uw erf neergezet wordt, dan neemt 123Hout en het transportbedrijf geen enkele aansprakelijkheid op zich en is de volledige aansprakelijkheid voor u.


Wordt de pallet op de aangewezen plek neergezet?

De chauffeur van ons transportbedrijf levert de pallet met een pompwagen. In principe wordt de pallet altijd tot op de stoep geleverd. Als in dit geval de chauffeur het niet mogelijk acht om de pallet op de door u aangewezen plek neer te zetten, dan wordt de pallet op de stoep neergezet.  Wordt de pallet door de klant geweigerd, dan wordt het geld teruggestort minus de transportkosten á € 50,-. Bij vakantieparken wordt de pallet in principe tot aan de slagboom geleverd.


 

 

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates