Betalen

Betaalmethoden

De meest gebruikte methode bij ons is de uiterst veilige iDeal betaling. Daarnaast kunt u kiezen voor een vooruitbetaling, betaling achteraf op factuur of u kunt contant bij de chauffeur afrekenen, voor de laatste twee opties vragen wij een geringe extra bijdrage. Met ingang van 1 december 2014 zal het ook mogelijk zijn met credit card te betalen. Wilt u met zekerheid uw product de volgende dag in huis? Dan dient u voor 16:00 uur te bestellen. De vooruitbetaling dient de dag voor levering vóór 16:00 uur te zijn ontvangen of u kiest voor een betaling onder rembours. Indien u kiest voor levering onder rembours, dan vragen wij een geringe extra bijdrage. De betaling geschiedt dan contant, zorgt u a.u.b. voor gepast geld, onze chauffeur heeft geen beschikking over een pinapparaat. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen, wij zullen uw gegevens nooit aan derden partijen vrijgeven en wij behandelen deze conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. (WBP)


Informatie over facturen en betalingen

Als u vragen heeft over uw facturen of betalingen, kunt u uw vraag e-mailen naar administratie@123hout.nl of contacteer ons per telefoon op 0561-712007. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, graag de volgende gegevens alvast bij u te hebben; Bestel – of factuurnummer. 


Terugstorttermijnen

Uw aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst van de retourzending volledig op uw rekening teruggestort.

Bedragen die wij niet kunnen aan een bestelling kunnen koppelen, worden teruggestort naar het rekeningnummer waar het bedrag van afkomstig is. Mocht u na 3 weken uw geld nog niet terug hebben, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, vragen wij u de volgende gegevens mee te sturen: Naam van de rekeninghouder Datum van betaling Het door u betaalde bedrag Rekeningnummer waarnaar u het bedrag heeft overgemaakt Het betalingskenmerk dat op uw afschrift vermeld staat.


Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates