Online uw kachelhout kopen?

Heeft u er wel eens aan gedacht om kachelhout online te kopen? Door online uw kachelhout te kopen profiteert u zeker van een aantal voordelen. Wanneer u kachelhout online bij 123hout.nl koopt, bent u verzekerd van kwalitatief hout voor de kachel.

Al ons hout is gekloofd en gedroogd. Verantwoord en kwalitatief hout is belangrijk voor de optimale werking van de houtkachel, maar ook niet onbelangrijk het milieu en de gezondheid!

Naast een hoge kwaliteit, biedt 123hout.nl u nog meer voordelen bij het kopen van kachelhout, zoals:

  • ruim assortiment kachelhout
  • duurzaam haardhout
  • gratis bezorgen of afhalen
  • scherpe prijzen

123hout.nl is ontstaan vanuit de passie voor kachelhout. Wij kennen het product als geen ander en dat delen we graag met u. Koopt u bij ons kachelhout? Dan stellen wij alles in het werk om u een topproduct en uitstekende service te leveren. Goede kwaliteit en een eenvoudig bestelproces is waar wij voor staan! En wij hopen dat u dat ook zo ervaart.

 

 

Ons assortiment kachelhout

123hout.nl is één van de grootste Nederlandse leveranciers op het gebied van kachelhout. En ons assortiment is dan ook heel ruim. Bij ons kunt u terecht voor meerdere soorten loofbomenhout, zoals haagbeukhout, elzenhout of berkenhout. Of bent u op zoek naar kachelhout met een hoog rendement? Kies dan voor ons gemengde kachelhout. Dit is een samengestelde mix van harde houtsoorten eikenhout, essenhout en beukenhout. Tevens is dit ook het meest verkochte product uit ons assortiment.

Koopt u deze mix van kachelhout? Dan geniet u van een een mooi en rustig vlammenspel en een hoog rendement. Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen kenmerken, zoals geur, soort vlammenspel, verbrandingssnelheid, type hout (hard of zacht) en voor welk soort houtkachel het hout het meest geschikt is. Al ons hout is gekloofd en gedroogd. U bespaart tijd en energie, want het kloof- en droogproces wordt door ons gedaan.

wijfelt u welk soort kachelhout u het beste kunt kopen? Maak dan gebruik van de houtkeuze adviestool in onze webshop. Of stel uw vraag aan één van onze specialisten. Wij zijn er om u te helpen en te adviseren. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0561-712007 of vul uw vraag in via het contactformulier.

Kachelhout kopen: eenvoudig en snel geregeld bij 123hout.nl

Kachelhout kopen is bij ons eenvoudig en duidelijk. Al onze prijzen zijn transparant en zijn inclusief BTW en verzendkosten. Wij leveren kachelhout tegen scherpe prijzen in heel Nederland. En wij bezorgen kosteloos in Nederland, maar ook in België.

Woont u op de Waddeneilanden? Dan brengen wij wel een bedrag in rekening. Wanneer u bij ons kachelhout koopt, ontvangt u de bestelling op een pallet. Daarbij heeft u de keuze uit een pallet van 1m³ of een pallet met een inhoud van 2m³. Heeft u het gewenste product gevonden? Dan klikt u op het ‘winkelwagentje’. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om nog te kiezen voor een aantal opties, zoals het laten inpakken in plastic van de pallet, aanmaakblokjes en/of houtjes, of een gegarandeerde levering in een specifiek dagdeel.

Ook over de levering doen wij niet moeilijk, Wij leveren de pallet precies af, waar u hem wilt hebben (afhankelijk van de mogelijkheden). Daarvoor hoeft u niet thuis te blijven en dat scheelt weer een vrije dag. Tot slot heeft u bij 123hout.nl nog de keuze uit ter plekke betalen of achteraf. Makkelijker kan niet! Koop uw kachelhout vandaag nog voor 16.00 uur en geniet morgen weer van een warme sfeer in huis.

Duurzaam kachelhout

Het is belangrijk dat het kachelhout goed droog is als u het gaat gebruiken. Te vochtig hout geeft te veel rookontwikkeling en minder warmte dan droog hout, ook zal het sissen en er is kans dat het hout zal spatten. Gelukkig kan een houtkachel gesloten worden en heeft u geen last van rondvliegende vonken, maar een open haard niet heeft deze mogelijkheid niet.

Al het hout van 123hout.nl wordt gedroogd in speciale droogkamers, die worden gestookt met biomassa. Op deze manier kunnen wij de CO2 uitstoot minimaal houden, wat weer goed is voor mens en milieu. Daarnaast is ons kachelhout ook nog eens afkomstig uit verantwoord bosbeheer.

Indien u kachelhout koopt van 123hout.nl weet u zeker dat u de beste kwaliteit hout ontvangt, tegen een scherpe prijs en met de juiste achtergrond en visie.


 

Lees meer over hout kopen: Kachelhout Kopen - Openhaardhout Bestellen, Openhaardhout Kopen - Droog open haardhout - Haard Hout Kopen - Brandhout - Openhaard Hout - Stookhout - Droog goedkoop haardhout - Goedkoop Haardhout, Ovengedroogd Haardhout

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates