Houtpellets DIN+ | 210 zakken | 3150 kg

Op werkdagen voor 16.00 besteld = levering volgende dag!
€ 1557.00
€ 1499.00 incl. BTW

Productomschrijving Houtpellets DIN+ | 210 zakken | 3150 kg

Op zoek naar pelletkorrels voor uw pelletkachel? Zoek niet verder! Dit is één van de meest verkochte producten op het gebied van houtpellets, vanwege de prijs-kwaliteit verhouding. Een aantal kenmerken? Deze pelletkorrels hebben een laag as gehalte en minimale vochtigheidswaarde. De warmtewaarde is heel hoog, waardoor u optimaal zult genieten van de warmte die uw kachel af geeft.

DIN+ pelletkorrels koopt u bij 123hout.nl

De DIN+ is de meest algemene certificatie die houtpellets kunnen krijgen. Het DIN+ keurmerk staat voor onbehandeld, schoon hout die een hoog rendement behaald. Het keurmerk is internationaal erkend voor houtpellets en wordt zowel voor industrieel als particulier gebruik afgegeven. Er worden strenge eisen gesteld aan de korrels zelf, maar ook aan de producenten. Om de kwaliteit te blijven waarborgen worden de producten jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke partij.

Houtpellets kopen van dennenhout

Deze houtpellets zijn samengeperst van dennenhout. De schors is mee gemaald en daardoor ook ietsje donkerder van kleur. De pelletkorrels hebben een lengte van circa 40 mm en worden snel bij u thuis bezorgd. Nog vragen over dit product? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Onze klantenservice is bereikbaar via 0561-712007. Of stuur uw bericht naar info@123hout.nl. Graag tot ziens!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Houtpellets DIN+ | 210 zakken | 3150 kg

Artikelnummer
PEL019
Gewicht
15 kg per zak, 3150 kg
Aantal
210 zakken
Kenmerk
DIN+ certificatie
Kenmerk
Doorsnede 6 mm
Kenmerk
Lengte 40 mm
Kenmerk
Vochtigheid: circa 8% vochtigheid
Kenmerk
Asgehalte: 0,3 tot 0,5% asgehalte
Kenmerk
Warmtewaarde: 5.3 KW/kg
Kenmerk
100% dennenhout

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld