Houtpellets EN Plus A1 | 65 zakken

Dit product is weer leverbaar vanaf 24-8-2022
€ 729.00incl. BTW

Productomschrijving Houtpellets EN Plus A1 | 65 zakken

Houtpellets kopen voor uw houtkachel? 123hout.nl heeft een kleine voorraad van deze houtpellets in het assortiment! Met de hoogste certificering haalt u een héél goed product in huis! Bestel nu, want op=op!

HOUTPELLETS MET A1 KEURMERK

Deze pellets hebben het EN Plus A1 keurmerk. Dit geeft aan dat de houtpellets zijn gemaakt onbehandeld en schoon hout. Ze hebben een hoog rendement, wat betekent dat dit product zeer duurzaam brandt. Het A1 keurmerk is de hoogste certificering die houtpellets kunnen krijgen. Er is een strenge keuring en een constante kwaliteit. Verder stelt het EN+ keurmerk strenge eisen aan het land van herkomst. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goed product.

HOUTPELLETS KOPEN BIJ 123HOUT

Natuurlijk vurenhout is - onder hoge druk - samengeperst. De houtpellets hebben een hoge verbrandingswaarde. Er is geen gebruik gemaakt van vervuilende grondstoffen, zoals restafval en sloophout. Het hoge rendement maakt dit product zeer geschikt voor automatische pelletkachels. De zakken worden gestapeld op een pallet geleverd. Beperkte voorraad, dus bestel nu!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Houtpellets EN Plus A1 | 65 zakken

Artikelnummer
PEL017
Gewicht
15 kg per zak, 1050 kg
Aantal
65 zakken
Kenmerk 1
Diameter: 6 mm
Kenmerk 2
Plus A1 keurmerk
Kenmerk 3
PEFC gecertificeerd
Kenmerk 4
17,4 MJ/kg
Kenmerk 5
Minder dan 1% as

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld