Houtopslag Twin

Houtopslag Twin | 123hout.nl
Op werkdagen vóór 14.00 besteld = de volgende werkdag geleverd.
€ 299.00incl. BTW

Productomschrijving Houtopslag Twin

De Twin is dé houtopslag om al uw haardhout in op te bergen! Gemakkelijk te monteren en voorzien van diverse schotten voor al uw haardhout en accessoires. Snel bij u thuis geleverd!

Hout stapelen in de houtopslag Twin

De houtopslag Twin heeft twee vakken. De houtopslag bevat een achterkant, twee zijschotten en een tussenschot. Deze laatste maakt het mogelijk om bijvoorbeeld verschillende houtsoorten van elkaar te scheiden. Of om wellicht nat en droog hout van elkaar te scheiden. Er worden twee lossen planken meegeleverd om meerdere vakken te creëren. Gebruik deze planken voor bijvoorbeeld accessoires, zoals aanmaakblokjes, houtkrullen of aanmaakhout om het vuur mee aan te maken.

Houtopslag Twin voor buiten

De houtopslag Twin is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout en heeft een zinken dak. Dit maakt dat de houtopslag geschikt is voor buitengebruik. De planken van de schotten aan de achter- en zijkanten zijn iets van elkaar geplaatst. Ons haardhout is ovengedroogd, maar om de kwaliteit te waarborgen is het belangrijk dat het haardhout goed kan doorluchten. Daarnaast adviseren we om het hout zoveel mogelijk uit de regen te houden. Veelvuldig regen en vocht zorgt uiteindelijk namelijk voor schimmelvorming. Zo blijft het haardhout van goede kwaliteit en kunt u het lang bewaren.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Houtopslag Twin

Artikelnummer
OPSL002
Voordeel
Grenenhout
Voordeel
Geïmpregneerd
Voordeel
Zinken dak
Voordeel
Bouwpakket
Voordeel
Eenvoudig te monteren
Afmetingen
176 cm hoog
Afmetingen
190 cm breed
Afmetingen
60 cm diep

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld