Hele pallet mix essen & eiken

Hele pallet mix | 123hout.nl
Op werkdagen voor 14.00 besteld = levering volgende dag!
€ 729.00incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet mix essen & eiken

Deze pallet bestaat uit een ideale mix van onze meest verkochte houtsoorten. Dit zijn prachtige houtsoorten die zorgen voor een mooi vlammenspel voor veel plezier en genot. De blokken hebben een extra lengte van ongeveer 30 tot 33 centimeter. Perfect voor de wat grotere kachels en haarden. Bestel nu en krijg het hout snel thuisgeleverd!

MIX PALLET; EIKEN EN ESSEN 

Deze pallet bevat verschillende soorten hout. Doordat het hout in de oven gedroogd wordt, blijven de eigenschappen heel goed bewaard, waaronder de geur. Ook is het hout vrij van ongedierte en schimmels. Er is een prima verbranding met een mooi en rustig vlammenspel.

Met de aanmaakblokjes en aanmaakhout van 123hout.nl is het eenvoudig om de kachel aan te maken. Eenmaal warm kunt u over op het stoken van eiken en/of essen. Deze pallet mix haardhout is dan ook heel geschikt om de eigenschappen van verschillende soorten haardhout te combineren. De houtsoorten en verhoudingen ervan kunnen echter wel variëren. Hier kunnen wij geen garanties over geven. Informeer bij onze medewerkers naar de samenstelling op dit moment.

STOKEN MET OVENGEDROOGD HAARDHOUT

De blokken hebben een lengte van circa 30 tot 33 centimeter. Het vochtpercentage van onze blokken zit gemiddeld op 15%. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw haardhout. Gebruik van deze mix is zeer geschikt voor de kleinere- tot middelgrote kachels en haarden. Gebruik hierbij minimaal 2 blokken tegelijk. Dit geeft u een aangename warmte en een rustig en gezellig vlammenspel. Bestel nu bij 123hout.nl!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet mix essen & eiken

Artikelnummer
MIX024
Label
30 cm lang
Ovengedroogd
Afmetingen pallet
circa 120 x 100 x 200
Bloklengte
circa 30 tot 33 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk 1
Harde houtsoorten
Kenmerk 2
Direct te stoken
Kenmerk 3
Schone verbranding
Kenmerk 4
Geleverd vanuit eigen beheer

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld