Hele pallet Ovengedroogd Beukenhout

Hele pallet ovengedroogd beukenhout bestellen? Vóór 16:00 bestellen betekent de volgende geleverd op een moment dat u het wenst.


Dit krijgt u geleverd?


2m3 strak gestapelde blokken van 26cm, gelijk aan 3.5m3 losgestort. ✓ Ovengedroogd dus direct te stoken! Gegarandeerd! ✓ Harde houtsoort ✓ Traag brandend haardhout ✓ Mooi en rustig vlammenspel ✓ Minimaal 3 blokken stoken ✓ Geschikt voor de middelgrote kachels en haarden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 325,00

Details

Beukenhout behoort tot de harde houtsoorten. Het elastische- en taaie hout zorgt voor een langzame verbranding met een mooi en rustig vlammenspel.

Vochtpercentage van 15%

Het vochtpercentage van ons ovengedroogde beukenhout zit gemiddeld op 15%. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw haardhout. Gebruik van beukenhout is voor de middel tot grotere kachel of haard en gebruik hierbij minimaal 3 blokken tegelijk. Dit geeft u heerlijke warmte en een rustig en gezellig vlammenspel.

Strak gestapeld hout

Het openhaardhout in onze pallets (120x85x205) is strak gestapeld en heeft een lengte van circa 26cm. Ons beukenhout is ovengedroogd en kunt u direct stoken, wij adviseren het gebruik van aanmaakhoutjes en/of blokjes om uw vuur goed op gang te brengen.

De voordelen op een rij

Wij hebben de voordelen nog éénmaal voor u op een rij gezet:

 

  Ovengedroogd hout

  Vandaag besteld vóór 16:00 uur, morgen geleverd

  Bij uitstek geschikt voor middelgrote tot grote kachels en open haarden

  Rustig vlammenspel

Extra informatie

Artikelnummer 163

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates