Hele pallet BERKEN Ovengedroogd

Een hele pallet berkenhout bestelt u bij 123hout.nl. Wij leveren ovengedroogd berkenhout in heel Nederland. Een volle pallet berkenhout bevat 2m3 strak gestapelde blokken van 25 cm. Dit is gelijk aan 3.5m3 losgestort hout.


Berkenhout bestellen  • Ovengedroogd dus direct te stoken! Gegarandeerd!

  • Vóór 16:00 besteld is morgen geleverd

  • Levering mogelijk op de locatie die u wenst

  • Mooi vlammenspel met felle vlam

  • Minimaal 2 blokken stoken

  • Gechikt voor de kleine/middelgrote kachels en haarden

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 295,00

Details

Berkenhout is de ideale houtsoort om te stoken in een kleine- of middelgrote kachel of openhaard. Berkenhout behoort tot de middelharde houtsoorten en is erg makkelijk in gebruik. De witte bast van de berk geeft een fraai aanzicht en extra sfeer aan het hout.

Vochtigheidspercentage van 15%

Het ovengedroogde berkenhout heeft een vochtigheidspercentage van 15%. Hierdoor is hierdoor direct stookbaar. Door de zachtheid van het berkenhout, is het gemakkelijk aan te maken en uitstekend te gebruiken als u snel wilt genieten van de warmte. Naast de snelle warmte, brengt het ovengedroogde berkenhout ook direct extra sfeer in de kamer door het vlammenspel.

Zeer schone verbranding

Het fraaie hout heeft een zeer schone verbranding en gebruikt hierbij weinig zuurstof dat vuilafzetting voorkomt op uw ruit en rookkanaal. Het vochtpercentage van ons ovengedroogde berkenhout zit gemiddeld op 15%. Hierdoor haalt u het maximale rendement uit uw haardhout.

Kleine- of middelgrote kachel

Gebruik van berkenhout is uitermate geschikt voor de gemiddelde kachel of haard en gebruik hierbij minimaal 2 blokken tegelijk. Dit geeft u heerlijke warmte en een rustig en gezellig vlammenspel. Het openhaardhout in onze pallets (120x85x200) is strak gestapeld en heeft een lengte van circa 26 cm. (afmetingen kunnen afwijken) Ons berkenhout is ovengedroogd en kunt u direct stoken. Wij adviseren het gebruik van aanmaakhoutjes of blokjes om uw vuur goed op gang te brengen.

De voordelen op een rij

Wij hebben de voordelen van berkenhout nog éénmaal voor u op een rij gezet:

  Ovengedroogd hout, dus direct te stoken

  Vandaag besteld vóór 16:00 uur, morgen geleverd

  Bij uitstek geschikt voor kleine/middelgrote kachels en open haarden

  Mooi en rustig vlammenspel

Extra informatie

Artikelnummer 160

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates