Haagbeukhout

Haagbeuk is een zeer populaire houtsoort aan het worden. Het is een erg zware- en harde houtsoort (zwaarder dan eiken) met een zeer hoog rendement. Haagbeuk geeft veel warmte af en geeft in tegenstelling tot eikenhout een heel mooi vlammenspel. Zeer geschikt voor gebruikers die naast warmte ook een mooi vuur willen zien. Ons haagbeukenhout is gekloofd en ovengedroogd, dus direct te gebruiken.

Kenmerken 

  • Harde houtsoort
  • Traag brandend haardhout met veel hitte
  • Mooi en rustig vlammenspel
  • Minimaal 3 blokken stoken
  • Geschikt voor de middelgrote kachels en haarden

Haagbeuk openhaardhout is een houtsoort dat erg in opkomst is. Hoewel het nog niet overal te verkrijgen is, is het één van de beste soorten openhaardhout om thuis, in een middelgrote of grote kachel of openhaard te stoken. Echte hobby stokers gebruiken het liefst haagbeuk openhaardhout.

Goedkoop openhaardhout

123hout.nl levert hoogwaardig haagbeuk hout voor een lage prijs. Als grootste leverancier van openhaardhout kunt u bij ons ook eikenhout, essenhout, beukenhout, elzenhout en berkenhout kopen. Wij leveren al deze houtsoorten op hele of halve pallets, los of in netzakken. Ook kunt u andere soorten hout als briketten bestellen.

Haagbeukhout als stookhout

De reden dat haagbeuk openhaardhout zo goed geschikt is als stookhout, is dat het een langzaam groeiende houtsoort is die vrij is van zuren. Het is daardoor zeer hard en uitstekend te drogen. Het haagbeuk hout van 123hout.nl heeft altijd een vochtpercentage van rond de 15%. Dit droge hout heeft een hoog rendement en nauwelijks rookontwikkeling. En er zijn nog meer voordelen:

-          Het geeft veel en lang hitte af, meer dan bijvoorbeeld eiken en essen haardhout.

-          Het is mooi wit van kleur en heeft een prachtige donkere bast.

-          Van alle harde houtsoorten geeft haagbeuk het mooiste vlammenspel.

-          Het geeft weinig tot geen spetters en vonken.

-          Het is makkelijk te stoken want het vat snel vlam.

Bent u iemand die echt kan genieten van het stoken, waarde hecht aan een behagelijke warmte en een mooie vlam? Dan is haagbeuk openhaardhout één van de betere keuzes.

Online haardhout kopen

Online haardhout bestellen bij 123hout.nl is bijzonder makkelijk. U zoekt in onze webshop naar de houtsoort naar keuze. Bij iedere houtsoort staan duidelijk alle eigenschappen vermeld. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, plaatst u het haardhout en eventueel de aanmaakblokjes in uw winkelmandje. De rest van de bestelprocedure wijst zich vanzelf. Als u voor 16.00 uur bestelt, leveren wij uw openhaardhout de volgende dag nog gratis bij u af.

Mocht u vragen hebben, belt u ons op telefoonnummer 0561-712007. U kunt ons ook een e-mail sturen of het online contactformulier gebruiken.

Magento Flexible Products Widget by EMThemes Magento Themes & Magento Templates